Mr.Yeti groepsreis Vlaamse singles

Op reis met Vlaamse singles: Mr. Yeti

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent tijd om je vakantie te plannen. Als single is dat niet altijd even gemakkelijk. Je vrienden hebben allemaal een relatie of je partner gaat liever niet op vakantie. Alleen op vakantie vind je niks en je wilt ook niet het risico lopen het buitenbeentje te worden in een grote groep. Voor jou bestaat er dan nog maar 1 optie, je gaat niet.

In Nederland bestaan er al veel organisaties die speciaal reizen aanbieden voor deze singles. Veel Vlaamse singles kiezen daardoor voor Nederlandse organisaties, omdat in België nog geen of te weinig aanbod voor is. Als Vlaamse single zou je ook wel graag eens in een groepje willen reizen met je eigen landgenoten. Reisorganisatie Mr. Yeti kent jouw probleem en voor hen is single zijn dan ook geen excuus meer om niet op vakantie te gaan. Want er gaat toch niets boven gezelligheid?

Een nieuw concept in België?

Mr. Yeti is de nieuwe Belgische touroperator voor actieve single reizigers! Ze hebben begin dit jaar hun deuren geopend in België en zijn gespecialiseerd in het aanbieden van actieve groepsreizen in Europa, speciaal voor de Vlaamse singles. Wie op zoek is naar zon, zee en strand komt bij Mr. Yeti van een koude kermis thuis. Zij vinden dat de zon geen garantie is voor een toffe vakantie. Er zijn nog zoveel meer prachtige plekken in Europa die zeker niet vergeten mogen worden. Mr. Yeti is namelijk op zijn avontuurlijkst op deze bestemmingen, die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Denk maar eens aan IJsland, Noorwegen, Zweden, Schotland, Kroatië en Ierland. Ver weg van massatoerisme en niet uren lang aan schuiven bij de ‘bekende’ attracties, dat zijn de groepsreizen van Mr. Yeti! 

Wie is Mr. Yeti? Wie kent Yeti nou niet? De vele mythen die bestaan over dit groot, harig en actieve dier die zou leven in koude gebieden en bossen. Hij wordt ook wel eens de verschrikkelijke sneeuwman genoemd. Het geeft dus al aan dat je tijdens de groepsreizen van Mr. Yeti zeker veel avontuur zult beleven.

Alleenreizende Vlamingen

Mr. Yeti organiseert actieve groepsreizen voor alleenreizende Vlamingen in een kleine, gezellige groep van circa 8 personen. De grote voordelen van deze kleine groepen zijn het delen van de reiservaringen en het persoonlijk contact met elkaar. Je hoeft je dus in tegenstelling tot veel andere groepsreizen, niet het buitenbeentje te voelen en dus ook niet met zoveel mensen rekening te houden en dat geeft veel ruimte voor jouw eigen reiservaring.

Groepsreizen of Singlereizen?

Waarom geen singlereizen? Je vraagt je nu waarschijnlijk af, waarom noemt Mr. Yeti dan hun reizen ‘groepsreizen’ in plaats van ‘singlereizen’? Zij hebben hier een goede verklaring voor; ‘veel singlereizigers willen niet geassocieerd worden met ‘singlereizen’, want wie kent niet de vele negatieve verhalen over deze reizen. Bij ons draait het niet om het feit of je single bent of niet. Wij vinden het delen van ervaringen, belevenissen en het maken van nieuwe vrienden belangrijker. In een groep met enkel koppels is dit een stuk ingewikkelder voor singles.’ Het komt er dus op neer dat Mr. Yeti geen relatiebureau is waarbij ze de garantie kunnen bieden de perfecte partner te vinden. Natuurlijk is dit een leuke bijkomstigheid en sluiten ze een relatie ook zeker niet uit. Dit is tevens in het verleden gebleken, waaruit zelfs al baby’s zijn voortgekomen. Ruim 95% van de reizigers boekt de groepsreis alleen bij Mr. Yeti. Geen reden om je dus ‘single’ te voelen! 

Laagdrempelig concept

Alle groepsreizen worden begeleid door een Nederlandstalig (Vlaams of Nederlands) reisbegeleider. Ze zijn ervaren, enthousiast en kunnen jou de mooiste plekjes van hun bestemmingen laten zien. Mr. Yeti biedt het gehele jaar door reizen aan. Dus ook als je graag in de winterperiode graag op vakantie gaat, ben je bij Mr. Yeti helemaal op je plek. Ook als je er nog niet zeker van bent of een ‘single’  groepsreis iets voor jou is, hebben ze daar een oplossing voor. Ze bieden weekendjes aan naar Texel en de Ardennen, waarbij je kennis kan maken met het concept. Je begint laagdrempelig en mocht het dan toch tegenvallen dan ben je snel weer thuis. Misschien slaat jouw angst zelfs nog over in een verslaving. Ben jij actief, gezellig en avontuurlijk? MrYeti.be!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!