tips solo single reiziger

Op reis naar deze landen: laat je seksspeeltjes thuis!

Wie op vakantie gaat, kan best eens controleren wat er mee mag in de koffer . Zo is het in sommige landen het verboden om seksspeeltjes mee te nemen in je bagage. Een overzicht van (vakantie)landen waarbij je je speelgoed maar beter thuis laat. 

De Malediven

Geen plaats zo idyllisch en meer geschikt voor een huwelijksreis als de Malediven, maar hoe sensueel het paradijs ook klinkt, de overheid verbiedt het om seksspeeltjes mee te nemen. Het islamitische land beschouwt dit als pornografie.

Verenigde Arabische Emiraten

Ook in de Verenigde Arabische Emiraten  ga je weinig solo-fun beleven. Wie daar in de luchthaven betrapt wordt op het meenemen van seksspeeltjes, loopt het risico deze voorgoed kwijt te spelen of vervolgd te worden.

Maleisië 

Het importeren van opwindend speelgoed wordt in Maleisië niet gewaardeerd. Net zoals in de VAE kan je je dildo of vibrator kwijtraken of zelfs in de gevangenis belanden.

India

India is misschien wel het vreemdste land als het gaat over het binnenbrengen van seksspeeltjes. Boeken, tekeningen, schilderijen en alles wat de vorm heeft van een penis kan beschouwd worden als erotisch materiaal.

Bron: Metro

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!