tips solo single reiziger

Op reis naar deze landen: laat je seksspeeltjes thuis!

Wie op vakantie gaat, kan best eens controleren wat er mee mag in de koffer . Zo is het in sommige landen het verboden om seksspeeltjes mee te nemen in je bagage. Een overzicht van (vakantie)landen waarbij je je speelgoed maar beter thuis laat. 

De Malediven

Geen plaats zo idyllisch en meer geschikt voor een huwelijksreis als de Malediven, maar hoe sensueel het paradijs ook klinkt, de overheid verbiedt het om seksspeeltjes mee te nemen. Het islamitische land beschouwt dit als pornografie.

Verenigde Arabische Emiraten

Ook in de Verenigde Arabische Emiraten  ga je weinig solo-fun beleven. Wie daar in de luchthaven betrapt wordt op het meenemen van seksspeeltjes, loopt het risico deze voorgoed kwijt te spelen of vervolgd te worden.

Maleisië 

Het importeren van opwindend speelgoed wordt in Maleisië niet gewaardeerd. Net zoals in de VAE kan je je dildo of vibrator kwijtraken of zelfs in de gevangenis belanden.

India

India is misschien wel het vreemdste land als het gaat over het binnenbrengen van seksspeeltjes. Boeken, tekeningen, schilderijen en alles wat de vorm heeft van een penis kan beschouwd worden als erotisch materiaal.

Bron: Metro

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!