Londen vakantie

Op vakantie met je viervoeter

Krijg jij ook buikpijn van de gedachte dat je je hond voor de zoveelste keer moet achterlaten als je weer op vakantie gaat? Dan zou je deze vacature eens moeten overwegen. Het Britse Snaptrip is op zoek naar baasjes die met hun hond vakantiehuizen in Groot-Brittannië willen uitproberen. Betaald.

De hond mag mee

De verhuurder van vakantiehuizen biedt tienduizenden diervriendelijke adresjes aan, en zou graag reviews op de website willen zetten. Daarom hebben ze twee vacatures geplaatst voor zogenoemde furrfluencers – vinden wij een goeie woordgrap – die met hun baasje ieder tien vakantiehuizen in twaalf maanden tijd gaan uitproberen. En daar hoort dus gewoon een salaris bij.

Vacature

Bakken met geld zul je er niet mee verdienen – 300 pond, zo’n 340 euro, per review en dus ongeveer per maand – maar vergeet niet dat je eigenlijk gewoon met je viervoeter op vakantie bent. Het enige wat er van je verwacht wordt, is dat je over iedere vakantiewoning een review schrijft van vijfhonderd woorden, over de diervriendelijkheid van het huisje en de omgeving.

Vereisten

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je wat foto’s meestuurt. Wil je solliciteren op de vacature, dan moet jouw hond dus wel fotogeniek zijn. Dat zeggen we een beetje met een knipoog, maar Snaptrip neemt die skill uiterst serieus; het is zelfs één van de criteria voor de vacature. Daarnaast moet je hond in goede gezondheid zijn en zich comfortabel voelen bij een buitenlands reisje.

Sollie

De verhuurder is op zoek naar twee honden, waarvan er eentje tussen de zes maanden en drie jaar oud moet zijn, en eentje tussen de vier en zes jaar. Past jouw hond in een van die categorieën en voldoet-ie aan de rest van de eisen? Solliciteren maar, zouden wij zeggen, en wie weet reizen jij en je hond binnenkort wel door Groot-Brittannië. Vertrouwder reisgezelschap krijg je in ieder geval niet.

Zie de Snaptrip FB 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!