Londen vakantie

Op vakantie met je viervoeter

Krijg jij ook buikpijn van de gedachte dat je je hond voor de zoveelste keer moet achterlaten als je weer op vakantie gaat? Dan zou je deze vacature eens moeten overwegen. Het Britse Snaptrip is op zoek naar baasjes die met hun hond vakantiehuizen in Groot-Brittannië willen uitproberen. Betaald.

De hond mag mee

De verhuurder van vakantiehuizen biedt tienduizenden diervriendelijke adresjes aan, en zou graag reviews op de website willen zetten. Daarom hebben ze twee vacatures geplaatst voor zogenoemde furrfluencers – vinden wij een goeie woordgrap – die met hun baasje ieder tien vakantiehuizen in twaalf maanden tijd gaan uitproberen. En daar hoort dus gewoon een salaris bij.

Vacature

Bakken met geld zul je er niet mee verdienen – 300 pond, zo’n 340 euro, per review en dus ongeveer per maand – maar vergeet niet dat je eigenlijk gewoon met je viervoeter op vakantie bent. Het enige wat er van je verwacht wordt, is dat je over iedere vakantiewoning een review schrijft van vijfhonderd woorden, over de diervriendelijkheid van het huisje en de omgeving.

Vereisten

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je wat foto’s meestuurt. Wil je solliciteren op de vacature, dan moet jouw hond dus wel fotogeniek zijn. Dat zeggen we een beetje met een knipoog, maar Snaptrip neemt die skill uiterst serieus; het is zelfs één van de criteria voor de vacature. Daarnaast moet je hond in goede gezondheid zijn en zich comfortabel voelen bij een buitenlands reisje.

Sollie

De verhuurder is op zoek naar twee honden, waarvan er eentje tussen de zes maanden en drie jaar oud moet zijn, en eentje tussen de vier en zes jaar. Past jouw hond in een van die categorieën en voldoet-ie aan de rest van de eisen? Solliciteren maar, zouden wij zeggen, en wie weet reizen jij en je hond binnenkort wel door Groot-Brittannië. Vertrouwder reisgezelschap krijg je in ieder geval niet.

Zie de Snaptrip FB 

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!