Op vakantie met singles: in vijf stappen naar jouw ideale reis

De keuze voor de juiste groepsreis met singles kan nogal een uitdaging zijn. Het aanbod singlereizen is enorm! Dus welke vakantie past nou echt bij jou? Wij leggen het je uit in vijf stappen.

Speciaal voor singles die willen weten welke reis(organisatie) hun droomvakantie in de aanbieding heeft is er de reiswijzer van online reismagazine Single2Travel. Heel eenvoudig en reuze doeltreffend. De reiswijzer bestaat uit slechts 5 stappen en brengt je eenvoudig waar je wezen wilt.

1. Welk type groepsreis

We beginnen met je reisvoorkeuren. Wil je naar de zon, lekker relax, liever sportief en actief of hou je van avontuurlijke vakanties met een cultureel tintje? In de winter ben je misschien op zoek naar een gezellige skivakantie met andere singles of juist naar een ultra relaxte bijzonder singlereis. Bij vraag 1 geef je aan welk type groepsreis jouw voorkeur heeft.

2. Welk land of werelddeel

De bestemming, niet onbelangrijk natuurlijk! Wil je lekker in de buur blijven, dan kies je voor Benelux, maar vakanties in Europa behoren ook tot de mogelijkheden. Lekker ver weg? Dan heb je de keus uit vakantiebestemmingen in Noord-Amerika, Midden en Zuid-Amerika maar ook Afrika en Oceanië zijn aantrekkelijke opties. Bij vraag twee kies je dus naar welk werelddeel je het liefst wil afreizen.

3. Het ideale reisgezelschap

Het ideale reisgezelschap is per single verschillend. De een wil het liefst alleen maar op reis met andere singles, de andere alleenstaande reiziger vindt het geen probleem als er ook alleengaanden meereizen. Deze semi-singles hebben wel een partner, maar die gaat niet mee op vakantie. Je hebt dan een gemixte groep. Derde optie zijn vakanties met andere alleenstaande ouders en kinderen. Hartstikke leuk omdat zowel jij en de kids dan een super vakantie beleven. Je selecteert jouw reisgezelschap bij vraag drie.

4. De groepsgrootte van het reisgezelschap

De ene single verkeert het liefst in een zo’n groot mogelijk groep, de ander vindt het prettiger om met een kleiner clubje te reizen. Aan jou de keus bij vraag vier. Je kunt ook meerdere opties aanvinken, daarmee breidt je de mogelijke reizen en reisaanbieders een beetje uit.

5. Reizen met leeftijdsgenoten

Je voelt je waarschijnlijk het prettigste als jouw medereizigers ongeveer van jouw leeftijd zijn. We kunnen ons voorstellen dat je als 25 jarige liever niet met een groep single vijftigers op vakantie wil en omgekeerd. Daarom kies je bij vraag vijf en tevens de laatste met welke leeftijdsgroep singles je bij voorkeur afreist naar jouw bestemming.

Het resultaat

De reiswijzer heeft jouw voorkeuren verwerkt en je ziet in een oogopslag welke aanbieders van singlereizen precies passen bij jouw vakantiewensen. Met een klik bekijk je het actuele aanbod op de reisagenda of je klikt verder naar de website van de reisorganisatie. Het enige dat je zelf nog moet doen is een vakantie boeken op de data dat jij wilt vertrekken. We wensen je een fantastische vakantie toe!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
weekendje weg singles
By Margret ·
20 juli 2021

Waar vind je singles in Londen, Parijs en Brussel?

Woon je in Parijs, Brussel of Londen of ben je er voor een vakantie of stedentrip? En kijk je er naar uit een leuke man of vrouw te ontmoeten? Dan is het in ieder geval handig om je naar die plaatsen te begeven waar anderen zich ook bevinden.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!