Op vakantie met singles: in vijf stappen naar jouw ideale reis

De keuze voor de juiste groepsreis met singles kan nogal een uitdaging zijn. Het aanbod singlereizen is enorm! Dus welke vakantie past nou echt bij jou? Wij leggen het je uit in vijf stappen.

Speciaal voor singles die willen weten welke reis(organisatie) hun droomvakantie in de aanbieding heeft is er de reiswijzer van online reismagazine Single2Travel. Heel eenvoudig en reuze doeltreffend. De reiswijzer bestaat uit slechts 5 stappen en brengt je eenvoudig waar je wezen wilt.

1. Welk type groepsreis

We beginnen met je reisvoorkeuren. Wil je naar de zon, lekker relax, liever sportief en actief of hou je van avontuurlijke vakanties met een cultureel tintje? In de winter ben je misschien op zoek naar een gezellige skivakantie met andere singles of juist naar een ultra relaxte bijzonder singlereis. Bij vraag 1 geef je aan welk type groepsreis jouw voorkeur heeft.

2. Welk land of werelddeel

De bestemming, niet onbelangrijk natuurlijk! Wil je lekker in de buur blijven, dan kies je voor Benelux, maar vakanties in Europa behoren ook tot de mogelijkheden. Lekker ver weg? Dan heb je de keus uit vakantiebestemmingen in Noord-Amerika, Midden en Zuid-Amerika maar ook Afrika en Oceanië zijn aantrekkelijke opties. Bij vraag twee kies je dus naar welk werelddeel je het liefst wil afreizen.

3. Het ideale reisgezelschap

Het ideale reisgezelschap is per single verschillend. De een wil het liefst alleen maar op reis met andere singles, de andere alleenstaande reiziger vindt het geen probleem als er ook alleengaanden meereizen. Deze semi-singles hebben wel een partner, maar die gaat niet mee op vakantie. Je hebt dan een gemixte groep. Derde optie zijn vakanties met andere alleenstaande ouders en kinderen. Hartstikke leuk omdat zowel jij en de kids dan een super vakantie beleven. Je selecteert jouw reisgezelschap bij vraag drie.

4. De groepsgrootte van het reisgezelschap

De ene single verkeert het liefst in een zo’n groot mogelijk groep, de ander vindt het prettiger om met een kleiner clubje te reizen. Aan jou de keus bij vraag vier. Je kunt ook meerdere opties aanvinken, daarmee breidt je de mogelijke reizen en reisaanbieders een beetje uit.

5. Reizen met leeftijdsgenoten

Je voelt je waarschijnlijk het prettigste als jouw medereizigers ongeveer van jouw leeftijd zijn. We kunnen ons voorstellen dat je als 25 jarige liever niet met een groep single vijftigers op vakantie wil en omgekeerd. Daarom kies je bij vraag vijf en tevens de laatste met welke leeftijdsgroep singles je bij voorkeur afreist naar jouw bestemming.

Het resultaat

De reiswijzer heeft jouw voorkeuren verwerkt en je ziet in een oogopslag welke aanbieders van singlereizen precies passen bij jouw vakantiewensen. Met een klik bekijk je het actuele aanbod op de reisagenda of je klikt verder naar de website van de reisorganisatie. Het enige dat je zelf nog moet doen is een vakantie boeken op de data dat jij wilt vertrekken. We wensen je een fantastische vakantie toe!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
Londen vakantie
By Monique ·
24 december 2021

Londen populairste bestemming met oud & nieuw

Vier jij dit jaar oud & nieuw in het buitenland? Dan is de kans groot dat je in Londen zit want deze stad staat met stip op nummer 1 als bestemming om de jaarwisseling te vieren.
streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
5 best gelezen singlereizen
By Monique ·
3 december 2021

Singlereizen: 5 best gelezen toppers

Singles die op zoek zijn naar een leuke groepsreis met andere singles komen al snel bij Single2Travel uit. Met leuke reistips, lekkere lastminute vakanties en actuele reisberichten vinden ze snel de reisbestemming van hun dromen. Deze 5 worden het best gelezen!
alleen reizen niet doen
By Monique ·
19 november 2021

Alleen op reis: 7 redenen om het niet te doen

Heb je plannen om een verre reis te gaan maken in je eentje? Een paar weken, maanden of misschien reis je in je wildste fantasieën wel heel de wereld rond in een jaar tijd. Hartstikke tof! Niks mis met plannen maken en alleen reizen, mits je er het juiste type voor bent.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!