ski vakantie winter

Op wintersport met singles?

We zien dat er door singles al druk gezocht wordt naar de wintersportmogelijkheden voor het aankomende wintersportseizoen. Maar we zijn heel benieuwd wie er ook echt een wintersportvakantie met andere singles boekt! Doe je even mee?

Op wintersportvakantie met singles

De wintersport is bij uitstek een vakantie om samen met anderen van te genieten. Met vrienden, familie of collega’s lekker skiën of een weekje snowboarden is voor heel wat mensen de ultieme wintervakantie. Ook op Single2Travel zien we al een grote belangstelling voor het komende wintersportseizoen. Maar wat als je vrienden hebt die niet skiën maar je zelf wel graag een weekje op de lange latten staat? Dan is een supergezellige week op wintersport met andere singles natuurlijk dé oplossing.

Vakantieplannen singles in de winter

Wij zijn benieuwd naar jouw vakantieplannen deze winter. Ga je op wintersport en zo ja met wie? En welk wintersportland is jouw persoonlijke favoriet? We hebben daarom een korte enquête opgezet die je anoniem kunt invullen. Doe je mee? Heel hartelijk dank!

[wpsqt name=”Ga jij met singles op wintersport?” type=”poll”]

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!