beste plek vliegtuig

Op zoek naar een nieuwe liefde: kijk in het vliegtuig om je heen..

Als we in het vliegtuig zitten pakken we zo gauw het mag ons boek erbij, een laptop of turen we uren uit het raam. Vanaf vandaag niet meer! Want wat blijkt, één op de vijftig reizigers ontmoet de liefde van zijn of haar leven in het vliegtuig.

Liefde in de lucht!

HSBC ging op onderzoek uit en vroeg meer dan vijfduizend reizigers naar hun reiservaringen en dan in het bijzonder naar de mensen die ze aan boord ontmoetten. Het resultaat? Liefde hangt dus écht in de lucht. Eén op de vijftig reizigers had de ware in het vliegtuig ontmoet. Heb ik even geluk dat ik volgende week het vliegtuig in stap richting Milaan.

Nieuwe contacten

Zit je in een gelukkige relatie? Ook dan is er een reden om aan boord te stappen. Zo’n 14 procent van de ondervraagden hield een (langdurige) vriendschap aan de reis over en 16 procent een nieuw zakelijk contact. Waar vliegen toch wel niet handig voor is.

Ohja, en dit allemaal terwijl maar de helft van de ondervraagden een gesprek aanging met een medepassagier…

Bron: Triptalk

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!