jongerenvakantie zomer

Op zomervakantie met jongeren

Ben je jong en wil je wat deze zomer? Gaan je vrienden of vriendinnen met hun ouders mee of heb je gewoon geen zin in de vakantie waar zij zin in hebben? Geen paniek want er zijn hartstikke veel leuke vakanties te boeken speciaal voor jongeren net als jij!

Jongeren van 16 tot 18 jaar

Denk jij dat je te jong bent om met een groep jongeren op vakantie te gaan? Welnee! Er zijn al leuke zomervakanties voor jongeren vanaf 16 jaar te boeken. Zin in een sportief avontuur? Ga dan lekker wildwatervaren in Frankrijk. Wat te denken van een heerlijke actieve vakantie naar Kroati毛 of met de groep op avontuur in Noorwegen. Dit alles natuurlijk met een supergave begeleiding, goed verzorgd en niet te vergeten allemaal jongeren net als jij! Voor deze jongerenreizen kun je terecht bij Simi-Reizen en聽Mambo.

Jongerenreizen van 18 tot 25 jaar

Ben je net iets ouder maar nog steeds jong, wild en onbezonnen 馃槈 ? Dan hou je vast van een leuk, vrolijk reisgezelschap die samen met jou een heerlijk zomers avontuur willen aangaan. Speciaal voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar is er daarom een groot aanbod aan actieve en sportieve vakanties te vinden. Wil jij je toeleggen op 茅茅n activiteit zoals leren surfen? Dan kan tijdens een speciaal surfcamp vakantie bij Flowtracksurf. 聽Maar ook bij Mambo hebben ze hele gave surfvakanties waarbij je aan het einde vast als een volleerd surfer op de plank staat! Hou je meer van de natuur en wil je graag de rust en de ruimte opzoeken? Denk dan eens aan een relaxvakantie naar Zweden of een wandelvakantie in Oostenrijk.

Werken en vakantie?

Werken en ook vakantie vieren, gaat dat samen? Nou dat zal je nog verbazen. Talloze jongeren gaan ieder jaar op een werkvakantie in het buitenland. Werken als Au pair, backpacken of als vrijwilliger deelnemen aan een mooi project. Een betere manier om een ander land of een nieuwe cultuur te ontdekken is er haast niet, want je dompelt je volledig onder voor een wat langere periode. Ben je ge茂nteresseerd in de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van TravelActive.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique 路
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
wagenziekte voorkomen
By Monique 路
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique 路
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
Zwarte zaterdag
By Margret 路
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
italie reizen culinair
By Monique 路
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
ziek op vakantie
By Margret 路
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!