luchtbel slapen

Origineel er lekker tussen uit

Soms wil je er gewoon even tussen uit. Al is het maar voor één nachtje, of een weekendje weg. Andere stad, nieuwe omgeving, dat hoeft allemaal niet zover weg te zijn. Ons eigen land heeft veel moois te bieden en ook onze zuiderburen mogen we niet vergeten.

Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Heb je niks met grote hotelketens of bungalowparken? Logeer je liever kleinschalig in een schattige B&B met vijf kamers of op een hele aparte locatie? Dan hebben we nog een leuke tip voor je!

Met de kids van boot tot tipi tent

Wil je met Pasen of in de voorjaarsvakantie jezelf en je kinderen een groot plezier doen? Dan moet je eens kijken op Origineelovernachten.nl. Je kunt overnachten op een boot, in een boomhut en zelfs in een tipi tent! Er zijn heel veel verschillende soorten logeerlocaties beschikbaar zowel in Nederland als in België dus het wordt beslist een bijzondere ervaring!

Romantisch samen

Ben je helemaal in love en wil je jouw nieuwe lief deze lente eens lekker in de watten leggen met een bijzonder uitje? Dan krijg je op de site van Origineel overnachten vast inspiratie. En je maakt ongetwijfeld een geweldige indruk. Zo kun je samen overnachten in een sterrenkubus, in een Mongoolse Yurt maar ook in een UFO!

Love tip: wil jij een heuse liefdesbubbel creëren? Welnee, je gaat er gewoon samen slapen. Super romantisch!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!