luchtbel slapen

Origineel er lekker tussen uit

Soms wil je er gewoon even tussen uit. Al is het maar voor één nachtje, of een weekendje weg. Andere stad, nieuwe omgeving, dat hoeft allemaal niet zover weg te zijn. Ons eigen land heeft veel moois te bieden en ook onze zuiderburen mogen we niet vergeten.

Ben jij altijd op zoek naar iets bijzonders? Heb je niks met grote hotelketens of bungalowparken? Logeer je liever kleinschalig in een schattige B&B met vijf kamers of op een hele aparte locatie? Dan hebben we nog een leuke tip voor je!

Met de kids van boot tot tipi tent

Wil je met Pasen of in de voorjaarsvakantie jezelf en je kinderen een groot plezier doen? Dan moet je eens kijken op Origineelovernachten.nl. Je kunt overnachten op een boot, in een boomhut en zelfs in een tipi tent! Er zijn heel veel verschillende soorten logeerlocaties beschikbaar zowel in Nederland als in België dus het wordt beslist een bijzondere ervaring!

Romantisch samen

Ben je helemaal in love en wil je jouw nieuwe lief deze lente eens lekker in de watten leggen met een bijzonder uitje? Dan krijg je op de site van Origineel overnachten vast inspiratie. En je maakt ongetwijfeld een geweldige indruk. Zo kun je samen overnachten in een sterrenkubus, in een Mongoolse Yurt maar ook in een UFO!

Love tip: wil jij een heuse liefdesbubbel creëren? Welnee, je gaat er gewoon samen slapen. Super romantisch!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!