Over Single2travel

Meer weten over singlereizen, uitstekende reisorganisaties, aanbiedingen, artikelen, nieuws, lastminutes of op zoek naar betrouwbare tips over alle singlevakanties in alle soorten en maten? Dan ben je bij Single2Travel.nl aan het juiste webadres. In vogelvlucht enkele highligts van Single2Travel.nl!

Oprichting Single2Travel reismagazine

In navolging van het online magazine Singlessite.nl starten we in 2005 met de speciale reisvariant Single2Travel.nl. Het informatieve online magazine voor alle reislustige singles van Nederland.

2005

Single2Travel op Facebook

Vanaf nu kunnen reislustige singles ons ook volgen op Facebook.

Weg met BNN

Het radioprogramma Weg met BNN sprak met Single2Travel over de ontwikkelingen van singlereizen met de volgende aankondiging: “baal jij omdat je vriend of vriendin je heeft gedumpt, vlak voordat je een mooie reis wilde maken?

2007
2008

Reistrends singles in Algemeen Dagblad

Monique Holtmaat van Single2Travel werd geïnterviewd door Michèle Hartog van het Algemeen Dagblad over de ontwikkelingen, ervaringen en trends op het gebied van groepsreizen voor singles.

Op TV bij Editie NL

Singles die voor deze zomer een groepsreis hebben geboekt in de hoop daar een nieuwe partner aan de haak te slaan komen waarschijnlijk van een koude kermis thuis. De kans dat ze aan een singlevakantie een partner overhouden blijkt namelijk te verwaarlozen.  Onze berichtgeving verscheen op TV bij Editie NL.

2009
2010

Interview door Elsevier

Single2Travel gaf een interview aan Elsevier voor de rubriek ‘de mens achter..’ Hierin komt gelukkig nog eens duidelijk naar voren dat de single van nu zeker niet sneu is, maar juist met volle teugen geniet van het leven.

Single2Travel in de reiskrant Telegraaf

Zijn singlereizen verkapte datingtrips, is het fenomeen singlereizen een groeiende markt en wat te doen als je single bent en twijfelt over een groepsreis met gelijkgestemden? Dit en meer werd er gevraagd aan Monique Holtmaat van het online reismagazine Single2Travel door Telegraaf Reiskrant.

2011

Radio 3FM

Op 23 oktober rond kwart over negen werd er in het radioprogramma PSRadio op 3FM gepraat over singlevakanties. Ook Single2Travel kwam aan het woord want wij spraken met Paul en Janine over de verschillende aspecten van singlereizen.

2012

Toename singlereizen

Voor een artikel in de Stentor over singlevakanties gaven wij een interview over het toenemend aantal singles en singlereizen.

1800

Vandaag de dag heeft Single2Travel ruim 1800 likes op Facebook.

2014

Parijs favoriet bij singles

De stad van de liefde blijkt bij singles veruit de populairste bestemming voor een korte stedentrip. Dit blijkt uit onderzoek van online reismagazine Single2travel dat 550 M/V singles ondervroeg naar hun ideale citybreak.

2015

Reiswijzer 40.000

De reiswijzer van Single2Travel.nl blijft onverminderd populair. Over een periode van zes maanden raadpleegden maar liefst 40.000 singles de online reiswijzer op zoek naar de beste reisorganisatie die aansluit bij hun reiswensen.

13.000 singles

Proost! Dit voorjaar weten maar liefst 13.000 singles de website maandelijks te vinden! Ook onze Facebook pagina informeert inmiddels bijna 2.500 reislustige singles per maand. Keep on moving!

2016
2017

Interview voor tijdschrift Margriet

Voor een uitgave van het tijdschrift Margriet van september 2017 werden we als expert geïnterviewd over singles & reizen. Online verscheen er een kort stukje over reizen in je uppie, maar in het magazine verscheen een veel uitgebreider verhaal met tips van verschillende experts, waaronder die van ons! Het hele artikel lees je hier: singlessite-single2travel-singlereizen

Bruikbare tips voor singles in Margriet

Voor een editie van het tijdschrift Margriet in oktober werd Monique Holtmaat, eigenaar en oprichtster van online magazine Singlessite.nl en Single2Travel.nl, gevraagd om advies voor eenieder die na een relatiebreuk weer opnieuw moet beginnen. Dit resulteerde in een mooie reportage boordevol bruikbare tips voor kersverse singles!

Magic Numbers

Single2Travel.nl groeit gestaag! Medio 2017 ontvangen we maar liefst 18.000 unieke bezoekers per maand. Deze reislustige singles zijn vooral dol op avontuurlijke reizen en zoeken op de reisagenda naar leuke mini breaks en sportieve wintersportvakanties.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!