Bruikbare tips voor singles in Margriet

Monique Holtmaat tips singles

Voor een editie van het tijdschrift Margriet in oktober werd Monique Holtmaat, eigenaar en oprichtster van online magazine Singlessite.nl en Single2Travel.nl, gevraagd om advies voor eenieder die na een relatiebreuk weer opnieuw moet beginnen. Dit resulteerde in een mooie reportage boordevol bruikbare tips voor kersverse singles!

Interview voor tijdschrift Margriet

Voor een uitgave van het tijdschrift Margriet van september 2017 werden we als expert geïnterviewd over singles & reizen. Online verscheen er een kort stukje over reizen in je uppie, maar in het magazine verscheen een veel uitgebreider verhaal met tips van verschillende experts, waaronder die van ons! Het hele artikel lees je hier: singlessite-single2travel-singlereizen

Magic Numbers

bezoekers single2travel.nl

Single2Travel.nl groeit gestaag! Medio 2017 ontvangen we maar liefst 18.000 unieke bezoekers per maand. Deze reislustige singles zijn vooral dol op avontuurlijke reizen en zoeken op de reisagenda naar leuke mini breaks en sportieve wintersportvakanties.

13.000 singles

13.000 reislustige singles

Proost! Dit voorjaar weten maar liefst 13.000 singles de website maandelijks te vinden! Ook onze Facebook pagina informeert inmiddels bijna 2.500 reislustige singles per maand. Keep on moving!

Reiswijzer 40.000

bezoekers singles reiswijzer

De reiswijzer van Single2Travel.nl blijft onverminderd populair. Over een periode van zes maanden raadpleegden maar liefst 40.000 singles de online reiswijzer op zoek naar de beste reisorganisatie die aansluit bij hun reiswensen.

Parijs favoriet bij singles

Parijs singles weekend

De stad van de liefde blijkt bij singles veruit de populairste bestemming voor een korte stedentrip. Dit blijkt uit onderzoek van online reismagazine Single2travel dat 550 M/V singles ondervroeg naar hun ideale citybreak.

Toename singlereizen

De Stentor

Voor een artikel in de Stentor over singlevakanties gaven wij een interview over het toenemend aantal singles en singlereizen.

Radio 3FM

Radio 3FM

Op 23 oktober rond kwart over negen werd er in het radioprogramma PSRadio op 3FM gepraat over singlevakanties. Ook Single2Travel kwam aan het woord want wij spraken met Paul en Janine over de verschillende aspecten van singlereizen.

1800

Single2Travel Facebook

Vandaag de dag heeft Single2Travel ruim 1800 likes op Facebook.