krokus

Paasvakantie voor singles

Het paasweekend begin april biedt ook singles de mogelijkheid om er eens een lekker lang weekend tussenuit te gaan. Met een beetje geluk schijnt de zon en kunnen de lentekriebels losbarsten!

Paasbreak

April doet wat hij wil…zeggen ze, dus dat kan alle kanten op. Maar als de weergoden ons een beetje gunstig gezind zijn kan het zomaar zijn dat we massaal van het voorjaarszonnetje kunnen genieten tijdens dit lekkere paasweekend. Heb jij al plannen gemaakt? Voor alle singles die er graag op uit willen trekken en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten hebben we een paar suggesties.

Paasweekend Limburg

Heb je zin in een paar dagen er lekker tussen uit? Boek nu dit Paasweekend weg met gezellig groep singles naar Acren in Limburg! Samen wandelen, Paasontbijt en diner. Relaxen in thermaal bad en een bezoek aan een bierbrouwerij. Je verblijft in sfeervol hotel.

Singles weekend in de Ardennen

Deze WeekendVibes is voor de leeftijdsgroep 25-39 jaar. WeekendVibes is een singleweekend, waarbij 50 mannelijke en vrouwelijke singles elkaar in een schitterend landhuis of kasteel in de Ardennen leren kennen. Wat er ook gebeurt, alles gaat op een ongeforceerde wijze. In een bosrijke, heuvelachtige omgeving kan iedereen een weekend land doen waar-ie zin in heeft. Overdag bepaal je zelf of je actief wilt zijn (wandelen, mountainbiken, abseilen, kanoën, paardrijden) of passief (thermen, een goed boek of een spelletje). ’s Avonds wordt er met de hele groep gegeten en komen de flessen wijn op tafel. 

Singles break naar Andalusië

Wil je de zon niet afwachten in ons eigen landje? Ga dan lekker een paar dagen naar het Spaanse Andalusië.  In de zomer is het er (natuurlijk) veel te heet. Maar niet in het voor- of najaar. Want dan is het gemakkelijk een graad of 25 (of meer). Met strakblauwe luchten, een afkoelend zee-temperatuurtje en nog relatief rustige terrasjes is er eigenlijk geen beter moment om het vliegtuig te pakken en met CityMates mee te gaan naar Andalusië!

Weekje vakantie met Pasen

Heb jij zin in een wat langere break dan alleen de Paasdagen? Boek dan een weekje naar het zonnigeTurkije. Samen met een gezellige groep singles kun je overdag lekker relaxen aan het strand of aan het zwembad! De avonden brengen we door bij één van de vele bars of discotheken in de buurt van het hotel. Even echt goed ontspannen? Bezoek dan de spa met een Turks bad, sauna en diverse massages. Alles draait tijdens deze vakantie om nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en ontspanning. Het is dus onmogelijk om je te vervelen!

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland
By Scott ·
22 februari 2024

Ontdek in je eentje de prachtige natuur van Zeeland

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie
By Scott ·
22 februari 2024

Tips voor het inpakken van je koffer voor een actieve singlevakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!