daten parijs verliefd

Parijs ultieme liefdesbestemming voor singles

Ben je na een paar dates helemaal hoteldebotel? Dikke kans dat je dan een stedentripje boekt met je kersverse lief. Bestemming? Parijs. Dit blijkt onder andere uit een onderzoek van Relatieplanet dat singles aan de tand voelde over de ideale stedentrip en de manier waarop ze zich dan gedragen.

Seks in de city

Wat blijkt? De single duikt na 5 dates met elkaar de koffer in en ze gaan hun budget flink te buiten zodra de liefde opbloeit. Dat is in Parijs niet zo moeilijk, want daar betaal je zelfs op de niet toeristische plaatsen een godsvermogen, maar dat terzijde.

Alleen of samen op stedentrip

Voor iedereen die denkt dat singles het liefst alleen een citytrip boeken, die hebben het fout. Bijna alle singles zorgen voor een aantrekkelijke en spannende reisgenoot als ze een weekendje weg boeken. Het prille geluk wordt uitgebreid getest in het buitenland. Maar liefst 80 procent van de singles boekt na vijf geslaagde dates een tripje naar het buitenland en bijna alle singles slapen dan ook meteen bij elkaar in bed.

Elkaar beter leren kennen

Supersnel samen op reis en met elkaar naar bed is voor de Nederlandse single kennelijk niet meer dan logisch. Het samen uitzoeken van een leuke bestemming wakkert de liefde aan en het tripje zelf wordt massaal gebruikt om elkaar beter te leren kennen. Op een tweede plaats komt een extra boost voor de romantiek.

Parijs stad van de singles

Hoezeer Berlijn en Barcelona hun best doen om Parijs van de troon te stoten, deze laatste is en blijft de ultieme stad van de liefde. Verliefde kersverse stelletjes zwijmelen weg bij een romantische wandeling langs de Seine en een intiem momentje onder de Eiffeltoren. Op een goede tweede en derde plaats komen Rome en Londen.

Lege portemonnee

Hoe leuker de date, hoe leger de portemonnee zo blijkt uit het onderzoek. Hoewel de single niet moeilijk wil doen over geld tijdens de stedentrip hebben ze vooraf wel een budget in gedachten. Vrouwen willen gemiddeld 250 euro kwijt zijn aan een stedentripje, bij de mannen ligt dit op 500 euro. Als de trip een succes is en de verliefde gevoelens toenemen dan worden deze principes al snel overboord gegooid en vliegt het geld met gemak de portemonnee uit.

Ergernissen

Ergernissen zijn er ook, dus een gewaarschuwde single telt voor twee. Klaag niet over zere voeten en check ook niet om de haverklap je mobieltje. Hij of zij wil jouw onverdeelde aandacht dus laat tijdens een stedentrip met je liefje in een romantisch Parijs dat ding lekker even voor wat het is.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

3 tips voor je singlereis
By Scott ยท
25 januari 2023

3 tips voor je singlereis

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!