verliefd wintersport

Piste ideale flirtplek

Op wintersport om te skiën? Dat is een mooie bijkomstigheid. Het lijkt er op dat de wintersport vakantie de ideale omstandigheden biedt om er op los te flirten en om zelfs een partner te vinden. Dit hebben wij niet zelf bedacht, PARSHIP deed onderzoek onder 594 Europese leden.

Pistes ultieme setting voor geflirt

Of het nou ligt aan de mooie vergezichten, de shotjes tijdens de après-ski of die aantrekkelijke skileraar met dat sportieve lijf.  Pistes blijken namelijk de ultieme setting voor geflirt. De helft van de single wintersporters vindt dat een wintersportvakantie de ideale omstandigheden biedt om te flirten of zelfs een vaste partner te vinden, blijkt uit Europees onderzoek van online datingsite PARSHIP.

Een op drie flirt tijdens après-ski

De beste plek om eerste avances te maken is volgens wintersporters  aan de bar van een après-ski hut. Een derde van de wintersporters geeft aan weleens geflirt te hebben tijdens de après-ski. Voor de meesten blijft het plezier echter wel bij een avondje, want in slechts 12 procent van de gevallen is deze versierpoging het begin van een mooie relatie. De flesjes kruidenbitter en vrolijke deuntjes van ‘Anton aus Tirol’ zorgen dus voor een roze bril bij beide geslachten.

Een op vijf valt voor skileraar

De skileraar of -lerares is bij veel singles in trek. Meer dan een op de vijf ski- en snowboardliefhebbers is weleens gevallen voor de charmes van een leraar of lerares. En dan blijft het niet alleen bij gelonk vanuit de skilift of het nabootsen van valpartijen om vervolgens gered te worden door de instructeur. Een op de tien heeft weleens een leraar of lerares mee naar het chalet genomen en een vakantieliefde gehad.

Wintersportliefdes

Hoewel het vooral kortstondige romances zijn die beginnen op de pistes, ook de bergen kunnen het toneel zijn van startende liefdes. Een op de tien wintersporters zegt weleens een relatie te hebben gehad met iemand die ze hebben leren kennen op wintersport.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!