verliefd wintersport

Piste ideale flirtplek

Op wintersport om te skiën? Dat is een mooie bijkomstigheid. Het lijkt er op dat de wintersport vakantie de ideale omstandigheden biedt om er op los te flirten en om zelfs een partner te vinden. Dit hebben wij niet zelf bedacht, PARSHIP deed onderzoek onder 594 Europese leden.

Pistes ultieme setting voor geflirt

Of het nou ligt aan de mooie vergezichten, de shotjes tijdens de après-ski of die aantrekkelijke skileraar met dat sportieve lijf.  Pistes blijken namelijk de ultieme setting voor geflirt. De helft van de single wintersporters vindt dat een wintersportvakantie de ideale omstandigheden biedt om te flirten of zelfs een vaste partner te vinden, blijkt uit Europees onderzoek van online datingsite PARSHIP.

Een op drie flirt tijdens après-ski

De beste plek om eerste avances te maken is volgens wintersporters  aan de bar van een après-ski hut. Een derde van de wintersporters geeft aan weleens geflirt te hebben tijdens de après-ski. Voor de meesten blijft het plezier echter wel bij een avondje, want in slechts 12 procent van de gevallen is deze versierpoging het begin van een mooie relatie. De flesjes kruidenbitter en vrolijke deuntjes van ‘Anton aus Tirol’ zorgen dus voor een roze bril bij beide geslachten.

Een op vijf valt voor skileraar

De skileraar of -lerares is bij veel singles in trek. Meer dan een op de vijf ski- en snowboardliefhebbers is weleens gevallen voor de charmes van een leraar of lerares. En dan blijft het niet alleen bij gelonk vanuit de skilift of het nabootsen van valpartijen om vervolgens gered te worden door de instructeur. Een op de tien heeft weleens een leraar of lerares mee naar het chalet genomen en een vakantieliefde gehad.

Wintersportliefdes

Hoewel het vooral kortstondige romances zijn die beginnen op de pistes, ook de bergen kunnen het toneel zijn van startende liefdes. Een op de tien wintersporters zegt weleens een relatie te hebben gehad met iemand die ze hebben leren kennen op wintersport.

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!