herfstbreak singles

Plan je volgende reis met deze handige planner

Maak jij voordat je op vakantie gaat ook allemaal lijstjes met ‘niet vergeten om..’ en zoek jij het hele internet af naar tips over inentingen, gezondheid en reisdocumenten? Dan is deze gratis planner misschien ook iets voor jou!

Van visum tot gezondheid

Wie wel eens een verre reis heeft geboekt, is vast bekend met de eindeloze voorbereiding: heb ik een visum nodig, moet ik me laten inenten en wat mag ik niet vergeten? MyTravelPlanner geeft advies over veiligheid, reisdocumenten, gezondheidsrisico’s, geldzaken en meer. Alles wat je nodig hebt in een overzicht!

Reisgezelschap

Op de website voer je eerst in naar welk land je reist, dit kan overal zijn: landen dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Hierna geef je aan wat het doel van je reis is. Ga je op vakantie, bezoek je familie of gaat het om een zakenreis? Tenslotte word je gevraagd naar je reisgezelschap, welke activiteit je gaat ondernemen en je vertrek- en retourdatum. Alles ingevuld? Dan krijg je direct een overzicht met allerlei adviezen én een bijbehorende to-do list zodat je niets vergeet tijdens je reisvoorbereiding!

Goede reis!

Voor de ‘liever lui dan moe’-reizigers onder ons is de tool helemaal geschikt, want vanuit de adviespagina kun je direct alles regelen. Van een visum tot een reisverzekering en vreemde valuta. Goede reis!

Bron: TripTalk

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!