herfstbreak singles

Plan je volgende reis met deze handige planner

Maak jij voordat je op vakantie gaat ook allemaal lijstjes met ‘niet vergeten om..’ en zoek jij het hele internet af naar tips over inentingen, gezondheid en reisdocumenten? Dan is deze gratis planner misschien ook iets voor jou!

Van visum tot gezondheid

Wie wel eens een verre reis heeft geboekt, is vast bekend met de eindeloze voorbereiding: heb ik een visum nodig, moet ik me laten inenten en wat mag ik niet vergeten? MyTravelPlanner geeft advies over veiligheid, reisdocumenten, gezondheidsrisico’s, geldzaken en meer. Alles wat je nodig hebt in een overzicht!

Reisgezelschap

Op de website voer je eerst in naar welk land je reist, dit kan overal zijn: landen dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Hierna geef je aan wat het doel van je reis is. Ga je op vakantie, bezoek je familie of gaat het om een zakenreis? Tenslotte word je gevraagd naar je reisgezelschap, welke activiteit je gaat ondernemen en je vertrek- en retourdatum. Alles ingevuld? Dan krijg je direct een overzicht met allerlei adviezen én een bijbehorende to-do list zodat je niets vergeet tijdens je reisvoorbereiding!

Goede reis!

Voor de ‘liever lui dan moe’-reizigers onder ons is de tool helemaal geschikt, want vanuit de adviespagina kun je direct alles regelen. Van een visum tot een reisverzekering en vreemde valuta. Goede reis!

Bron: TripTalk

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!