Playa del Carmen best gewaardeerd in 2013

De bezoekers van Reisgraag.nl hebben ook afgelopen jaar weer veel ervaringen achter gelaten over de plaatsen die ze hebben bezocht. De Mexicaanse stad Playa del Carmen werd het beste gewaardeerd, met gemiddeld een 8,8.

Top 5

1. Playa del Carmen – Mexico (8,80)
2. Makadi Bay – Egypte (8,75)
3. Praag – Tsjechië (8,72)
4. Oranjestad – Aruba (8,67)
5. Sanur – Indonesië (8,67)

Playa del Carmen

In Playa del Carmen werd de cultuur het beste gewaardeerd met een 9, maar ook restaurants en bezienswaardigheden scoren hoog. Over de bezienswaardigheden werd gezegd: “De laatste twee jaar, heb ik veel dezelfde bezienswaardigheden uit de eerste twee jaar nogmaals gedaan, en het heeft me totaal niet verveeld. Er is echt heel veel te doen” De plaatselijke bevolking krijgt een 8,8 van de bezoekers. “De bevolking is heel vriendelijk en je wordt overal netjes geholpen.” zegt een van de reizigers. Opvallend is dat het strand van Playa del Carmen met een 8,2 het laagst gewaardeerd wordt t.o.v. de andere cijfers.

Bron: Reisgraag

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Zo geniet je meer van je vakantie

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!