seks camping tent

Pop-up camping de Wereld gaat dit jaar naar Zeewolde

Vanwege het succes van het afgelopen jaar bouwen we voort op wat er tijdens de eerste editie is neergezet. We verhuizen naar het 70 hectare grote terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde. En dat niet alleen: aankomend jaar hebben we onder andere camperplaatsen, zwemwater op de camping en een nog uitgebreider programma.

Dus ook dit jaar hoef je de landsgrenzen niet over voor een unieke vakantie. Van 16 juli t/m 6 september kun je weer overnachten in luxe ingerichte tipi’s en yurts. Deze reis wil je niet missen!

Camping de Wereld 2021

Camping de Wereld verruilt de bosrijke omgeving van Overasselt voor het waterrijke landschap van Zeewolde. Samen met je familie en vrienden ben je meer dan welkom om met ons deze nieuwe wereld te ontdekken en te creëren van vrijdag 16 juli t/m maandag 6 september. We hebben net als vorig jaar weer een luxe camping met alles erop en eraan. Maar tijdens deze tweede editie pakken we zelfs nog extra uit met onder andere camperplaatsen, zwemwater en een strand op 100m lopen, een bijzonder en uitgebreid programma met livemuziek, silent disco, theater en kunstenaars. Er is een outdoorcentrum op de camping aanwezig met verschillende avontuurlijke activiteiten. Je kunt relaxen in de hangmatten op het uitgebreide terras onder de luifels en je kunt fietsen, steppen en zelfs boten huren. De camping voldoet aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Accommodatie

Op Camping de Wereld hebben we tipi’s 2, 4 of 6 personen, yurts voor 4 of 6 personen en camperplaatsen. Elke tipi of camperplaats kan voor een lang weekend, mid-week of per week worden geboekt. Yurts zijn alleen per week te boeken. De in- en uitcheck dagen zijn maandag en vrijdag, behalve voor yurts welke je alleen van vrijdag tot vrijdag kunt huren. De tipi’s en yurts staan ver uit elkaar, elke plek beslaat een oppervlakte van 200m2. Zelfs op een volle wereld is er nog genoeg privacy.

Initiatiefnemers

Diederik Walther, eigenaar van BB Producties en Organisatie, producent van Festival op ‘t Eiland en betrokken bij o.a. Zwarte Cross, Concert at Sea, Paaspop, zocht een klein jaar geleden zijn collega’s op om samen een nieuwe invulling te geven aan de zomer. “Zij weten als geen ander een feestelijke, ontspannen sfeer te creëren. Maar dit is wel iets anders dan wat we normaal doen en tegelijkertijd ook weer niet. Het idee werd heel enthousiast ontvangen!”. Diederik schreef zijn idee op een A4’tje, belde zijn partners en zo geschiedde. Toen was daar ineens Camping de Wereld, een camping die volledig is opgebouwd met de kennis en materialen uit de evenementenbranche.

De eerste editie van Camping de Wereld was zo’n succes dat we het dit jaar nog een keer gaan doen. Het plan is om voort te bouwen op wat er tijdens de eerste editie is neergezet. “Ik heb vooral zin in weer een geweldige zomer. De gasten, onze wereldburgers, waren afgelopen jaar super enthousiast en wij vonden het zelf een erg leuke uitdaging die heel goed heeft uitgepakt” – Diederik Walther, initiatiefnemer Camping de Wereld.

Bron: Verkeersbureaus

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!