seks camping tent

Pop-up camping de Wereld gaat dit jaar naar Zeewolde

Vanwege het succes van het afgelopen jaar bouwen we voort op wat er tijdens de eerste editie is neergezet. We verhuizen naar het 70 hectare grote terrein van Scoutinglandgoed Zeewolde. En dat niet alleen: aankomend jaar hebben we onder andere camperplaatsen, zwemwater op de camping en een nog uitgebreider programma.

Dus ook dit jaar hoef je de landsgrenzen niet over voor een unieke vakantie. Van 16 juli t/m 6 september kun je weer overnachten in luxe ingerichte tipi’s en yurts. Deze reis wil je niet missen!

Camping de Wereld 2021

Camping de Wereld verruilt de bosrijke omgeving van Overasselt voor het waterrijke landschap van Zeewolde. Samen met je familie en vrienden ben je meer dan welkom om met ons deze nieuwe wereld te ontdekken en te creëren van vrijdag 16 juli t/m maandag 6 september. We hebben net als vorig jaar weer een luxe camping met alles erop en eraan. Maar tijdens deze tweede editie pakken we zelfs nog extra uit met onder andere camperplaatsen, zwemwater en een strand op 100m lopen, een bijzonder en uitgebreid programma met livemuziek, silent disco, theater en kunstenaars. Er is een outdoorcentrum op de camping aanwezig met verschillende avontuurlijke activiteiten. Je kunt relaxen in de hangmatten op het uitgebreide terras onder de luifels en je kunt fietsen, steppen en zelfs boten huren. De camping voldoet aan alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen.

Accommodatie

Op Camping de Wereld hebben we tipi’s 2, 4 of 6 personen, yurts voor 4 of 6 personen en camperplaatsen. Elke tipi of camperplaats kan voor een lang weekend, mid-week of per week worden geboekt. Yurts zijn alleen per week te boeken. De in- en uitcheck dagen zijn maandag en vrijdag, behalve voor yurts welke je alleen van vrijdag tot vrijdag kunt huren. De tipi’s en yurts staan ver uit elkaar, elke plek beslaat een oppervlakte van 200m2. Zelfs op een volle wereld is er nog genoeg privacy.

Initiatiefnemers

Diederik Walther, eigenaar van BB Producties en Organisatie, producent van Festival op ‘t Eiland en betrokken bij o.a. Zwarte Cross, Concert at Sea, Paaspop, zocht een klein jaar geleden zijn collega’s op om samen een nieuwe invulling te geven aan de zomer. “Zij weten als geen ander een feestelijke, ontspannen sfeer te creëren. Maar dit is wel iets anders dan wat we normaal doen en tegelijkertijd ook weer niet. Het idee werd heel enthousiast ontvangen!”. Diederik schreef zijn idee op een A4’tje, belde zijn partners en zo geschiedde. Toen was daar ineens Camping de Wereld, een camping die volledig is opgebouwd met de kennis en materialen uit de evenementenbranche.

De eerste editie van Camping de Wereld was zo’n succes dat we het dit jaar nog een keer gaan doen. Het plan is om voort te bouwen op wat er tijdens de eerste editie is neergezet. “Ik heb vooral zin in weer een geweldige zomer. De gasten, onze wereldburgers, waren afgelopen jaar super enthousiast en wij vonden het zelf een erg leuke uitdaging die heel goed heeft uitgepakt” – Diederik Walther, initiatiefnemer Camping de Wereld.

Bron: Verkeersbureaus

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!