Populair evenement viert eerste lustrum met record aantal deelnemers

Voor een paar tientjes slapen in de meest luxe 4 en 5 sterren hotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Duizenden Nederlanders grijpen de komende dagen opnieuw die kans tijdens de vijfde HotelWeek van boekingssite HotelSpecials.nl.

Aan het jubilerende evenement doet een recordaantal van ruim 230 hotels mee, waarvan 20 hotels met 5 sterren.

Voor weinig

In een tijd van economische recessie biedt de HotelWeek mensen de kans om voor weinig geld te overnachten in exclusieve hotels waarvan de kamerprijs normaliter boven hun budget ligt. Aan het evenement doen beroemde hotels mee als het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen, het Stanhope Hotel in Brussel, het Bilderberg kasteel in Vaals of het Château de Montvillargenne in Chantilly, het grootste kasteelhotel in Frankrijk.

Daarnaast grijpen zowat alle bekende hotelketens het evenement aan om zich te presenteren tijdens de traditioneel stille periode aan het begin van het jaar.

Principe

Het principe van de HotelWeek is simpel: Van 6 tot 13 november kunnen deelnemers een hotel boeken voor de periode 1 tot en met 13 januari 2013. Voor een overnachting in een 4 sterren hotel betalen ze 25 euro inclusief ontbijt, voor een kamer met ontbijt in een 5 sterren hotel 35 euro. Ze kunnen één tot vijf nachten boeken. Voor het dubbele bedrag kunnen ze een VIP-arrangement boeken met bijvoorbeeld uitzicht op zee, een driegangen-diner, casinokaartjes of wellnessbehandeling.

Stunten met hotelprijzen

,,De HotelWeek is het enige evenement in Nederland dat op deze manier met hotelprijzen stunt. In een tijd van stijgende hotelprijzen en aanhoudende crisis krijgen mensen de kans om voor een prikkie te verblijven in de crème de la crème van de hotelwereld.

Steeds meer mensen grijpen die kans en daardoor wordt de HotelWeek elk jaar populairder,” zegt projectmanager Mieke Jager van HotelSpecials.nl.

Enthousiaste reacties

HotelSpecials.nl startte er voor het eerst mee in 2008. Deelnemers aan de laatste editie werd gevraagd naar hun ervaringen. Toen bleek dat 90 procent van de boekers hun hotel met een 8, 9 of een 10 beoordeelde en dat 92 procent van de deelnemers dit jaar weer wilde boeken. De organisatie kreeg verder veel enthousiaste reacties en complimenten.

“Vaker lekker weg”
Volgens Jager sluit de HotelWeek goed aan bij de kernactiviteiten van HotelSpecials.nl, dat dagelijks een groot aanbod van hotelaanbiedingen met specials en extraatjes brengt. ,,Ons motto is ‘vaker lekker weg’. We willen mensen duidelijk maken dat ze vaker er tussenuit kunnen dan ze denken.

Met dit soort aanbiedingen kunnen ze voor hetzelfde geld niet één, maar wel een paar keer per jaar een weekend weg. Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn,” aldus Jager.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!