huilkamer hotel japan

Potje huilen: boek een hotelkamer

We hebben allemaal wel momenten in ons leven dat we zin hebben om een flink potje te grienen.  Hoewel wij dit gewoon thuis doen, onder de douche of in de slaapkamer is dit in Japan duidelijk andere koek..

Hotel voor labiele vrouwen

In Tokyo is er een hotel dat speciaal kamers heeft voor labiele vrouwen. De bedoeling van deze ‘huilkamers’ is dat vrouwen in alle rust een flink potje kunnen gaan zitten janken. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph.

Zakdoeken

In de speciale hotelkamers zijn onder andere extra zakdoeken aanwezig (zacht als kasjmier) evenals oogmaskers (tegen de wallen denken we..) gevoelige manga’s (Japanse stripfiguurtjes) en huilfilms zoals Forrest Gump en de Zuid-Koreaanse film A moment to Remember.

Emotionele stress

De bedoeling van het hotel is dat wanneer vrouwen regelmatig een flink potje huilen ze zich dan beter kunnen wapenen tegen emotionele stress. Een huilkamer kost volgens de krant ongeveer 75 euro per dag en de kamers zijn vanaf eind augustus te boeken. Duur huilbuitje 😉

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
singlereis japan
By Monique ·
16 november 2021

Veelzijdige singlereis: Japan

Japan zal je elk moment verbazen, niets is wat het lijkt. Een reis door ‘het land van de rijzende zon’ is een reis vol contrasten, afwisseling en een kennismaking met eigentijdse wereldsteden, oude heiligdommen en een overweldigende natuur.
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!