Praag vakantie

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen. Dit blijkt uit duizenden reviews op de website van Reisgraag.nl. 

Hoge cijfers voor Praag

Het hele jaar door is Praag een bestemming die hoge cijfers krijgt van de mensen die er op vakantie zijn geweest. Gemiddeld is dat een 8,3, maar de vakantiegangers die er in december zijn geweest waarderen de stad net even iets beter met een 8,5 voor de algemene indruk. Opvallend is dat Praag juist in deze laatste maand van het jaar enorm goed scoort op cultuur (9,0) en bezienswaardigheden (9,0). Ook voor uitgaan (8,2), restaurants (8,8), ligging (8,4) en gastvrijheid (7,7) worden hoge cijfers gegeven.

Kerstmarkt

Een van de reizigers zegt er het volgende over op Reisgraag.nl: “Wij waren er met de kerstdagen. Alles was dus versierd. Een gezellige kerstmarkt met allerlei lekkernijen en mooie spulletjes. We hebben hele mooie bezienswaardigheden gezien zoals de wisseling van de wacht bij de Praagse Burcht en het astronomische uurwerk. Het is te veel om op te noemen. Het beste is om het in levende lijve te zien.”

Top 5 beste bestemmingen in december

Vooral Europese hoofdsteden worden in december goed gewaardeerd. De Gouden Stad wordt gevolgd door Londen (8,4), Parijs (8,3) en Berlijn (7,9). De nummer 5 is de Duitse stad Oberhausen (7,7). Bijna allemaal steden die op niet al te grote afstand liggen van Nederland en bekend staan om de mooie versieringen en kerstsfeer in december.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!