Praktisch uit & thuis

Als je op reis gaat en dus een poosje van huis bent zijn er tal van zaken die je moet regelen. Een paar nuttige tips voor thuis en onderweg hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

TPG Post bewaart jouw post op een veilige plek of zendt het door naar een tijdelijk adres. Je kunt dus zelf bepalen, wat er tijdens je afwezigheid met de post gebeurt! Veilig en makkelijk. Met de Bewaarservice voorkom je dat post zich opstapelt op de deurmat of niet meer in de afgesloten brievenbus past. Zo kan een voorbijganger niet zien dat je niet thuis bent en dat is wel zo veilig. Met de Doorzendservice kunt je de post gewoon blijven ontvangen. Zowel in Nederland als in het buitenland, overal ter wereld. Meer informatie vindt je op www.tpgpost.nl.

Contact met het thuisfront

Snel, goedkoop en eenvoudig contact houden met het thuisfront? Dat kan uiteraard door middel van een internetcafé. Weten waar deze zich, waar ook ter wereld bevinden? Kijk dan even bij Cybercafes.com

Waar kan ik pinnen?
Altijd handig om te weten waar je in welk land ter wereld kunt pinnen. Via de ATM locator is dit mogelijk. Zo je eenvoudig zien waar de pinautomaten zich in jouw vakantieland bevinden. Meer info bij ATM Locator

Schoolvakanties

Een vakantie plannen met jonge kinderen wil meestal zeggen dat je rekening moet houden met de schoolvakanties. Een handig overizcht voor de komende jaren vind je hier.

Nieuws onderweg

De Wereldomroep bedient dagelijks via radio, tv en internet miljoenen mensen over de hele wereld met informatieve programma’s, nieuws, cultuur en muziek. De omroep informeert Nederlandstaligen in het buitenland en geeft in het buitenland informatie over Nederland. Ook werkt het via objectieve regionale berichtgeving mee aan vrije meningsvorming van mensen in landen zonder persvrijheid. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag werkt de Wereldomroep aan radiouitzendingen naar alle delen van de wereld.

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Nederland | Airborne fietsvakantie
By Monique ·
11 maart 2022

Overnachten in een mooi hotel

8 daagse vliegvakantie naar Marina Corinthia Beach Resort in st. julians, malta
By Monique ·
13 april 2022

Geniet van de rust tijdens je bezoekje op Malta

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!