Prille koppels na vier maanden samen op vakantie

Een pril koppel gaat gemiddeld na vier maanden relatie voor het eerst samen op vakantie. Dit blijkt uit onderzoek van een reisorganisatie onder 1.892 Britse volwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Alle ondervraagden hadden een relatie en waren al eens met hun partner op vakantie geweest.

Initiatief

aan dat het de vrouw was die de organisatie van de eerste vakantie op zich nam. Maar liefst een kwart vond de eerste vakantie samen ‘perfect’, 19 procent beoordeelde de reis als ‘gemiddeld’, zo schrijft Huffington Post. Opvallend is dat een op de drie stellen hun eerste vakantie samen eigenlijk ‘nog te vroeg’ vond.

De favoriete bestemming om voor het eerst samen naartoe te gaan is Turkije, gevolgd door Egypte, Spanje, Griekenland en Portugal.

Te vroeg

Chris Clarkson, mede-eigenaar van de reisorganisatie, vindt het bemoedigend om te zien dat zo veel jonge stellen samen op vakantie gaan. “Het kan goed zijn voor je relatie om samen op vakantie te gaan. Soms is het echter nog net wat te vroeg om die stap te nemen. Het heeft geen zin om iets te overhaasten waar je later misschien spijt van krijgt.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

streetfood steden
By Monique ·
23 november 2021

In deze 5 steden proef je het lekkerste street food

Elke plek heeft wel een paar lokale specialiteiten die waarschijnlijk de moeite waard zijn om te proberen, maar waar hebben ze nou het allerbeste en lekkerste street food? We geven je 5 tips!
10 skidorpen italie
By Francien ·
23 november 2021

10 populairste Italiaanse wintersportdorpen bij Nederlanders

Het kwik daalt en dat doet menig wintersporter verlangen naar het moment dat de ski's ondergebonden mogen worden. Italië is een verrassende skibestemming, die met haar witte Alpentoppen veel te bieden heeft.
tips auto vakantie check
By Francien ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
gevaarlijke landen
By Monique ·
26 oktober 2021

10 gevaarlijkste plekken ter wereld

We fantaseren graag over droombestemmingen waar we ooit in ons leven nog eens naar toe op vakantie willen. Maar hoe zit het met plaatsen op de wereld die je voor je eigen veiligheid maar beter kunt mijden?
wintersport tip beginners
By Monique ·
26 oktober 2021

Wintersport tips voor beginners

Als je denkt aan skivakanties en de wintersport dan denk je vast aan ervaren skiërs en die als volleerde profs van de bergen afkomen. Maar.. wat nou als je een beginner bent? Dan kan je vast wat tips gebruiken voor je eerste wintersportvakantie.
dierentuin europa
By Monique ·
30 november 2021

De leukste 10 dierentuinen van Europa

Ben je dol op exotische en wilde dieren maar heb je niet het budget om heel de wereld rond te reizen om ze in levenden lijve te aanschouwen? Dan is een bezoekje aan een mooie dierentuin een prima alternatief.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!