groepsvakanties singles

Psycholoog organiseert fijne en veilige groepsvakanties

Vind je een groepsreis boeken een te grote stap maar wil je ook niet alleen op vakantie of thuisblijven deze zomer? Dan is er nog een alternatief. 

Aansluiting groepsreizen

ReHuman Reizen organiseert actieve groepsreizen naar Zweden en Spanje voor mensen die een reguliere groepsreis een te grote stap vinden maar ook niet alleen op vakantie willen. Die niet thuis willen blijven maar ook niet het risico willen lopen geen aansluiting te vinden in de groep.

Psycholoog

De initiator van ReHuman Reizen, psycholoog Peter van Eersel, heeft goed in de reiswereld rondgekeken of er actieve groepsreizen zijn voor mensen die specifiek aandacht willen voor de groepsdynamiek. Die zijn er niet. In de reiswereld zijn actieve groepsvakanties altijd gekoppeld aan sociale weerbaarheid. Peter van Eersel heeft daarom zelf een reisorganisatie opgericht voor mensen die zonder bewaking van het groepsklimaat niet met een groepsreis mee zouden gaan.

Groepsklimaat

Om oprecht contact in een fijn en veilig groepsklimaat zoveel mogelijk de kans te geven onderscheiden de reizen van ReHuman Reizen zich door:

* Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het definitief worden van de boeking.
* Het ontbreken van geforceerde ‘gezelligheid’ als bonte avond, muziekspektakel met luidsprekerboxen of samen zingen en groepsdruk mee te doen.
* De aanwezigheid van twee deskundigen die, naast de rol van reisbegeleider, het groepsklimaat bewaken.
* Een actieve bijdrage eventuele verstoringen van het groepsklimaat om te buigen naar begrip en acceptatie en het weer fijn hebben met elkaar.

Mocht je dit reisconcept je wel aanspreken; dit jaar organiseert ReHuman Reizen kano-trektochten in Zweden en wandel-cultuurreizen in Zuid-Spanje.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!