groepsvakanties singles

Psycholoog organiseert fijne en veilige groepsvakanties

Vind je een groepsreis boeken een te grote stap maar wil je ook niet alleen op vakantie of thuisblijven deze zomer? Dan is er nog een alternatief. 

Aansluiting groepsreizen

ReHuman Reizen organiseert actieve groepsreizen naar Zweden en Spanje voor mensen die een reguliere groepsreis een te grote stap vinden maar ook niet alleen op vakantie willen. Die niet thuis willen blijven maar ook niet het risico willen lopen geen aansluiting te vinden in de groep.

Psycholoog

De initiator van ReHuman Reizen, psycholoog Peter van Eersel, heeft goed in de reiswereld rondgekeken of er actieve groepsreizen zijn voor mensen die specifiek aandacht willen voor de groepsdynamiek. Die zijn er niet. In de reiswereld zijn actieve groepsvakanties altijd gekoppeld aan sociale weerbaarheid. Peter van Eersel heeft daarom zelf een reisorganisatie opgericht voor mensen die zonder bewaking van het groepsklimaat niet met een groepsreis mee zouden gaan.

Groepsklimaat

Om oprecht contact in een fijn en veilig groepsklimaat zoveel mogelijk de kans te geven onderscheiden de reizen van ReHuman Reizen zich door:

* Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het definitief worden van de boeking.
* Het ontbreken van geforceerde ‘gezelligheid’ als bonte avond, muziekspektakel met luidsprekerboxen of samen zingen en groepsdruk mee te doen.
* De aanwezigheid van twee deskundigen die, naast de rol van reisbegeleider, het groepsklimaat bewaken.
* Een actieve bijdrage eventuele verstoringen van het groepsklimaat om te buigen naar begrip en acceptatie en het weer fijn hebben met elkaar.

Mocht je dit reisconcept je wel aanspreken; dit jaar organiseert ReHuman Reizen kano-trektochten in Zweden en wandel-cultuurreizen in Zuid-Spanje.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!