reisgedrag singles

Publieksprijs voor Estivant Vakanties

Estivant Vakanties heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Single reizen gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,9 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Beste single reisorganisatie

“Wat een compliment! Voor het derde jaar op rij verkozen tot beste single reisorganisatie van Nederland. En dat met zo’n hoog cijfer! Trots op onze collega’s voor het persoonlijke advies vooraf, het regelen van sfeervolle accommodaties en het samenstellen van de programma’s. Maar vooral ook op onze reisbegeleiding: elke dag staan ze te popelen om onze eenoudergezinnen en singles een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Petje af! We geven de Reisgraag Award een mooi plekje aan de muur.”

Reviews 9e editie

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!