Puur vakantieplezier voor singles in Italië

Singles die op zoek zijn naar zalige luxe, een Bourgondische levensstijl weten te waarderen en massatoerisme liever vermijden kunnen voortaan terecht bij SQ.Travel.nl. Dit spiksplinternieuwe reislabel, dat voorkomt uit een samenwerkingsverband tussen noSun reizen en Singlessite.nl, vult namelijk een gat in de reismarkt: exclusieve singlevakanties op schitterende locaties naar La Bella Italia.

La Dolce Vita
Uit eerder onderzoek van online magazine Singlessiste.nl bleek al dat singles er graag even tussenuit gaan. Een mooie stedentrip of ontspannende relaxweek in combinatie met culinaire en culturele elementen blijkt voor velen het ideaal. Geen low budget trip in een twee sterren hotel, maar betaalbare luxe met een hoog comfortgehalte op locaties waar het massatoerisme nog niet heeft toegeslagen. Ook de wens om de vakantie naar eigen inzicht actief of juist relaxend in te kunnen vullen stond hoog op de verlanglijst. Aan al die wensen is gehoor gegeven in de vorm van SQ.Travel.nl. Het reislabel organiseert singlereizen naar het land waar ze ‘het goede leven’ hebben uitgevonden: Italië.

Singlereis versus groepsreis
Singlereizen verschillen wezenlijk van gewone groepsreizen. Bij een singlevakantie bepaalt namelijk niet alleen de bestemming of de accommodatie het vakantieplezier, maar vooral de uitgebalanceerde groepssamenstelling. Monique Johann van Singlessite.nl zegt hierover: ‘Waar het bij een reguliere groepsreis niet zo gek veel uitmaakt wie er verder meereist omdat je vaak zelf onderdeel uitmaakt van een koppel, is dit bij een singlereis juist uitermate belangrijk. De toegevoegde waarde van een singlevakantie ten opzichte van een gewone groepsreis zit hem dan ook in het type medereizigers. Je reist met mensen van ongeveer dezelfde leeftijd, die in dezelfde levensfase zitten en gelijksoortige interesses en vakantiewensen hebben. Mits er genoeg mogelijkheden zijn om jezelf zo nu en dan terug te trekken verhoogt dit absoluut het vakantiegenot’.

Themareizen
Het op vakantie gaan met een stel onbekenden is een avontuur dat nog niet iedereen aandurft. Vaak ziet men er tegenop dat er niemand bij zit die ze aardig vinden of waarmee het klikt. Door te kiezen voor een singlereis met een bepaald thema waarbij gemeenschappelijke interesses en voorkeuren samen komen, vallen deze drempels heel snel weg. Het gezamenlijk genieten schept een band en draagt enorm bij aan een geslaagde vakantie. Monique Johann; ‘Wij hebben vanuit reismagazine Single2Travel.nl tweemaal een luxe stedentrip voor singles naar Milaan georganiseerd. Daar zag je alle vooroordelen, twijfels en drempels binnen een paar uur sneuvelen. Iedereen had het zo enorm naar zijn zin, prachtig om dat te mogen ervaren. Het succes van deze weekenden en mijn voorliefde voor Italië inspireerde mij om hier serieus werk van te maken. Dit resulteerde vervolgens in een samenwerking met noSun reizen en de start van SQ.Travel.nl’ aldus Johann.

Citytrip als alternatief
Hoewel steeds populairder, vele singles twijfelen nog of een singlevakantie wel bij hen past. Zeker als het de eerste keer is willen ze liever niet meteen twee weken weg. Juist daarom is een stedentrip een prima alternatief. Men maakt eenvoudig kennis met het gevoel om met een groep onbekenden op vakantie te gaan en mocht het onverhoopt tegenvallen, dan zijn ze binnen de kortste keren weer thuis. Singles met een voorliefde voor lekker eten, goede hotels, mooie wijnen, schitterende stranden en culturele hoogstandjes komen bij SQ.Travel.nl ook optimaal aan hun trekken. Er wordt gestart met prachtige reizen binnen vier thema’s: Citytrips, Wellness, Sensation en Sun & Fun. Meer info: www.sqtravel.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!