Rondreizen tips Thailand

Reis door Thailand als een local met deze droomjob

Misschien heb je je tijdens een reis (bijvoorbeeld door Thailand) weleens afgevraagd waarom reizen niet gewoon je werk kan zijn. Nou, dat kan dus wel. Want DreamJobbing en The Tourism Authority of Thailand zoeken iemand die (betaald) door Thailand wil reizen als een local, dus buiten de gebaande paden.

Droombaan

En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, wordt van je reis ook nog eens een documentaire gemaakt. Wat ze precies zoeken? Iemand met een avontuurlijke aard, die klaar is voor een once-in-a-lifetime experience. Mensen van alle leeftijden en met alle achtergronden mogen zich aanmelden.

Aanmelden

Dat doe je door een korte video van maximaal een minuut te uploaden (hier), waarin je vertelt wie je bent, wat je verhaal is en waarom jij dé persoon bent om ‘The Local Traveler in Thailand’ te worden. De casting gaat net zo lang door totdat de juiste persoon gevonden is, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden.

Goed om te weten

De gekozen kandidaat reist ergens in januari en februari door Thailand voor twee tot drie weken, en beleeft het land als een local. Inbegrepen zijn: de vlucht naar Thailand en terug, alle uitgaven in Thailand en een vergoeding per dag.

https://www.instagram.com/p/Bp0N3f6HD5D/?utm_source=ig_embed

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!