Rondreizen tips Thailand

Reis door Thailand als een local met deze droomjob

Misschien heb je je tijdens een reis (bijvoorbeeld door Thailand) weleens afgevraagd waarom reizen niet gewoon je werk kan zijn. Nou, dat kan dus wel. Want DreamJobbing en The Tourism Authority of Thailand zoeken iemand die (betaald) door Thailand wil reizen als een local, dus buiten de gebaande paden.

Droombaan

En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, wordt van je reis ook nog eens een documentaire gemaakt. Wat ze precies zoeken? Iemand met een avontuurlijke aard, die klaar is voor een once-in-a-lifetime experience. Mensen van alle leeftijden en met alle achtergronden mogen zich aanmelden.

Aanmelden

Dat doe je door een korte video van maximaal een minuut te uploaden (hier), waarin je vertelt wie je bent, wat je verhaal is en waarom jij dé persoon bent om ‘The Local Traveler in Thailand’ te worden. De casting gaat net zo lang door totdat de juiste persoon gevonden is, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden.

Goed om te weten

De gekozen kandidaat reist ergens in januari en februari door Thailand voor twee tot drie weken, en beleeft het land als een local. Inbegrepen zijn: de vlucht naar Thailand en terug, alle uitgaven in Thailand en een vergoeding per dag.

https://www.instagram.com/p/Bp0N3f6HD5D/?utm_source=ig_embed

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!