New York

Reis tip: restaurantweek in New York

Ben je van plan om de metropool New York binnenkort een bezoekje te brengen? Opgelet dan, want we hebben een leuke tip voor je! Als je in de periode van 16 februari tot 6 maart in New York City bent dan heb je geluk. In die periode kun je super lekker eten voor een lage prijs. Dan is het namelijk Restaurantweek in New York City!

Het concept bestaat al jaren (dit is het 23e jaar) en blijft maar groeien. Ieder jaar sluiten nog meer nieuwe en bijzondere restaurant zich aan bij dit gastronomische evenement. Dit jaar doen maar liefst 340 restaurants uit de hele stad mee, een recordaantal.

Goedkoop lunchen en dineren

Tijdens de Restaurantweek betaal je bij de deelnemende restaurants een vaste prijs: een driegangenlunch kost 25 USD en een driegangendiner kost 38 USD. Dat is exclusief drankjes, belastingen en fooi. Misschien overbodig om te zeggen, maar dineren in New York voor dit geld is echt een koopje en de kwaliteit is ook nog eens top. Je kunt reserveren voor de restaurantweek via de website nycgo.com/restaurantweek. Daar vind je ook een volledige lijst van restaurants die meedoen met dit evenement, plus de aangeboden menu’s. Wees er wel snel bij, want je kunt je voorstellen dat er wel wat meer mensen zijn die op deze plekken voor deze prijs willen eten.

Stedentrip naar New York

Laatst werd namelijk bekend dat New York City in 2014 een bezoekersrecord heeft gevestigd: 56,4 miljoen toeristen bezochten het afgelopen jaar deze stad. Mocht je meer willen weten over een stedentrip naar New York City, kijk dan eens op deze pagina waar je heel veel tips vindt voor een onvergetelijk bezoek aan deze magische stad.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie relatie seks
By Monique ·
9 november 2021

Passie, liefde en seks op reis

Als single verliefd worden, de vlinders in je buik voelen op vakantie, heerlijk! En wat let je ook? Je bent ten slotte een vrij en blij en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Menig single raakt dan ook wel eens tot over zijn oren verliefd op reis.
tips auto vakantie check
By Margret ·
12 november 2021

Met de auto op reis: doe de autovakantiecheck

Heb je een leuk weekend geboekt om singles van jouw leeftijd te leren kennen in de Ardennen of ga je binnenkort op wintersport naar het prachtige Oostenrijk of Italië, de kans groot dat je de auto inpakt en vertrekt!
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!