verrassend spannend op reis

Reis vanaf nu voordelig met een KLM-strippenkaart

Hop jij van het ene land naar het andere? Dol op reizen, veel weg voor het werk of woont je familie in het buitenland en zit je daarom vaak in een vliegtuig? Dan is dit echt iets voor jou: de KLM strippenkaart! De ouderwetse strippenkaart -waar je tot voor een jaar of wat geleden mee in de bus of trein zat – is terug van weggeweest. Want voor vaste KLM-klanten is het mogelijk om met een strippenkaart naar Europese bestemmingen te vliegen. Dit zijn de voordelen van de nieuwe KLM-strippenkaart.

Bundel

Je moet de strippenkaart van KLM zien als een bundel, waarmee je herhaaldelijk naar één of meerdere Europese bestemmingen kunt vliegen. Hoe eenvoudiger de bundel, hoe voordeliger de vliegtickets. Je kunt op deze manier tegen een laag tarief tot dertig vluchten boeken. Het grote voordeel van deze KLM-strippenkaart is uiteraard dat je goedkoper uit bent.

Boekingskosten

Ook niet onbelangrijk: je hoeft maar één keer boekingskosten te betalen en het is mogelijk om vooruit te betalen. Deze ‘Flight Bundle’-optie is beschikbaar sinds oktober en is zeer geschikt voor zakenreizigers en mensen met een tweede huis in het buitenland. De strippenkaart behoort binnenkort ook voor Air France-reizigers tot de mogelijkheden. Kijk op de KLM-website voor meer informatie.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!