verrassend spannend op reis

Reis vanaf nu voordelig met een KLM-strippenkaart

Hop jij van het ene land naar het andere? Dol op reizen, veel weg voor het werk of woont je familie in het buitenland en zit je daarom vaak in een vliegtuig? Dan is dit echt iets voor jou: de KLM strippenkaart! De ouderwetse strippenkaart -waar je tot voor een jaar of wat geleden mee in de bus of trein zat – is terug van weggeweest. Want voor vaste KLM-klanten is het mogelijk om met een strippenkaart naar Europese bestemmingen te vliegen. Dit zijn de voordelen van de nieuwe KLM-strippenkaart.

Bundel

Je moet de strippenkaart van KLM zien als een bundel, waarmee je herhaaldelijk naar één of meerdere Europese bestemmingen kunt vliegen. Hoe eenvoudiger de bundel, hoe voordeliger de vliegtickets. Je kunt op deze manier tegen een laag tarief tot dertig vluchten boeken. Het grote voordeel van deze KLM-strippenkaart is uiteraard dat je goedkoper uit bent.

Boekingskosten

Ook niet onbelangrijk: je hoeft maar één keer boekingskosten te betalen en het is mogelijk om vooruit te betalen. Deze ‘Flight Bundle’-optie is beschikbaar sinds oktober en is zeer geschikt voor zakenreizigers en mensen met een tweede huis in het buitenland. De strippenkaart behoort binnenkort ook voor Air France-reizigers tot de mogelijkheden. Kijk op de KLM-website voor meer informatie.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

10 skidorpen italie
By Francien ·
23 november 2021

10 populairste Italiaanse wintersportdorpen bij Nederlanders

Het kwik daalt en dat doet menig wintersporter verlangen naar het moment dat de ski's ondergebonden mogen worden. Italië is een verrassende skibestemming, die met haar witte Alpentoppen veel te bieden heeft.
Praag vakantie
By Monique ·
7 december 2021

Praag beste bestemming in december

Praag is de beste bestemming om in december een bezoekje te brengen. De hoofdstad van Tsjechië wordt gevolgd door Parijs, Berlijn en Oberhausen.
koffer inpakken verrassingsreis
By - ·
10 december 2021

Weekendje weg: wat neem je mee?

inpak tips backpack
By Monique ·
26 november 2021

Backpacken op avontuur: 11 inpak tips

Ben jij klaar voor je eerste avontuur? Ga je een verre reis naar een bijzondere bestemming maken? Dan is een goed ingepakte rugzak een must. Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een handig lijstje voor je samengesteld.
halloween hotelbestemmingen
By Monique ·
29 oktober 2021

De griezeligste bestemmingen voor Halloween

Spookverhalen maken deel uit van de rijke historie van een aantal van ’s werelds grootste steden. Wil je een sensationele Halloween dit jaar? Nu het enge feest nadert, zijn de gruwelijke bestemmingen zoals spookhotels, ondergrondse passages en verlaten panden extra spannend.
10 mooiste kerstbomen
By Monique ·
10 december 2021

Zo haal je de kerstverlichting uit de knoop

Dikke kans dat je een dezer dagen die doos met kerstspullen van de zolder of vliering haalt en vol goede moed begint aan het optuigen van je knisperende kerstboom. Totdat je die wirwar aan lampjes ziet... De gruwel van iedereen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!