amsterdam

Reisapp GoHere lanceert ‘Culture on the Couch’

De Amsterdamse startup GoHere lanceert vandaag ‘Culture on the Couch’, een app met cultuurtips waarvoor je de deur niet uit hoeft. De app staat boordevol links naar culturele activiteiten die online toegankelijk zijn. Gebruikers kunnen suggesties doen voor nieuwe content, zodat de inhoud van de app steeds vollediger en rijker wordt.

Steeds meer cultuur online

Het valt op hoe musea, theaters, muziekpodia en andere culturele instellingen in rap tempo online hun deuren openen nu ze noodgedwongen fysiek gesloten zijn door Coronamaatregelen. Er ontstaan de leukste initiatieven, maar die zijn vaak nog lastig vindbaar. ‘Culture on the Couch’ bundelt deze programma’s in een nieuwe app die vanaf vandaag gratis beschikbaar is.

Menno Biesiot, directeur van GoHere: ‘Op het moment dat we steeds meer online culturele initiatieven tegenkwamen, beseften we dat GoHere hier een rol kan spelen. Normaal richt ons platform zich op betrouwbare reistips, maar met wat slimme aanpassingen hebben we snel deze nieuwe variant kunnen lanceren’.

Culture on the Couch

De ‘Culture on the Couch’ app toont onder andere links naar online uitingen van Paradiso, Artis, de Balie en virtuele tours van musea. Van het Rijksmuseum tot aan het Louvre en het Guggenheim Museum. Maar ook Anne Frank vlogs, live streams van het Concertgebouw en het aanbod van de Koninklijke Bibliotheek staan bijvoorbeeld vermeld. De ‘Culture on the Couch’ App is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.
tips fotos vakantie
By Margret ·
1 oktober 2021

Speel met de zon voor de leukste zomerfoto’s

Ongelukkige schaduwen, fletse kleuren, donkere vlakken of juist te veel licht… Het kan soms nog behoorlijk lastig zijn om op zonnige dagen te fotograferen. En dat terwijl je juist in de zomer ontzettend leuke foto’s kunt maken.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!