amsterdam

Reisapp GoHere lanceert ‘Culture on the Couch’

De Amsterdamse startup GoHere lanceert vandaag ‘Culture on the Couch’, een app met cultuurtips waarvoor je de deur niet uit hoeft. De app staat boordevol links naar culturele activiteiten die online toegankelijk zijn. Gebruikers kunnen suggesties doen voor nieuwe content, zodat de inhoud van de app steeds vollediger en rijker wordt.

Steeds meer cultuur online

Het valt op hoe musea, theaters, muziekpodia en andere culturele instellingen in rap tempo online hun deuren openen nu ze noodgedwongen fysiek gesloten zijn door Coronamaatregelen. Er ontstaan de leukste initiatieven, maar die zijn vaak nog lastig vindbaar. ‘Culture on the Couch’ bundelt deze programma’s in een nieuwe app die vanaf vandaag gratis beschikbaar is.

Menno Biesiot, directeur van GoHere: ‘Op het moment dat we steeds meer online culturele initiatieven tegenkwamen, beseften we dat GoHere hier een rol kan spelen. Normaal richt ons platform zich op betrouwbare reistips, maar met wat slimme aanpassingen hebben we snel deze nieuwe variant kunnen lanceren’.

Culture on the Couch

De ‘Culture on the Couch’ app toont onder andere links naar online uitingen van Paradiso, Artis, de Balie en virtuele tours van musea. Van het Rijksmuseum tot aan het Louvre en het Guggenheim Museum. Maar ook Anne Frank vlogs, live streams van het Concertgebouw en het aanbod van de Koninklijke Bibliotheek staan bijvoorbeeld vermeld. De ‘Culture on the Couch’ App is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!