lezen op vakantie

Reisbureaus introduceren afhaalpunten voor internet

Als eerste reisbureauketen introduceert TravelXL voor internetboekingen specifieke ‘Click & Collect’ afhaalpunten op haar reisbureaus. Klanten die op internet een vakantieboeking maken, hebben hierbij de keuze om de reispapieren af te halen of thuis toegestuurd te krijgen.

Gemakskeuze

De consument maakt op de TravelXL website of die van reisorganisaties als Holland International, OAD, Neckermann, de Jong Intra en Vrij Uit dan de gemakskeuze om de verdere afhandeling van de boeking via een van de 20 vestigingen van TravelXL met ‘Click & Collect’ te laten plaatsvinden. Zonder meerprijs maar wel met extra’s en het grote voordeel van persoonlijke service en advies van het reisbureau.

Afhaalpunten

TravelXL volgt als eerste reisorganisatie in Nederland de trend van het groeiende aantal afhaalpunten bij internetaankopen. Bedrijven als Blokker, HEMA, en AH hebben  eerder met succes dergelijke afhaalpunten in hun winkels ingericht.

Aanspreekpunt

“Wij maken het de voor de gemaksconsument nog aantrekkelijker om ook bij internetboekingen voor het reisbureau te kiezen. Als extra’s biedt TravelXL 24 uur bedenktijd, controle op onjuistheden, gratis reistips en advies, printen de vouchers en tickets, gratis kofferlabels en niet onbelangrijk wij blijven het aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis.”

“Internet en reisbureaus blijven elkaar met deze ‘cross channel’ strategie ook in de toekomst stevig ondersteunen”, aldus Ronald Raadsheer woordvoerder van de keten.

Dynamisch

TravelXL is een jonge dynamische reisbureau keten met 20 vestigingen, waarbij de ondernemer er nog dagelijks zelf voor zorgt dat de klant juist die service krijgt die de klant zo waardeert. Tot de groep behoren tevens enkele websites en 15 mobiele reisadviseurs.

Bron: TravelXL

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.
lastminute zomervakantie singles
By Monique ·
27 augustus 2021

Geniet van je verlof met volle teugen

Zonnige stranden, kleine idyllische dorpjes, mooie uitzichten en welverdiende rust. Je bent op vakantie. Maar laat het werk jou ook met rus?t Enkele tips om tijdens deze kostbare weken alleen daaraan te denken of daarmee bezig te zijn, wat jij zelf bedacht hebt.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
vakantiefoto
By Margret ·
30 augustus 2021

Zonder foto's is een vakantie niet compleet voor Nederlanders

Twee derde van de Nederlanders kan niet zonder foto’s als aandenken aan de vakantie en vindt het belangrijk om vakantiefoto's te maken. Foto's houden het gevoel aan die vakantie levend.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!