herfstbreak singles

Reisgraag Awards 2018 zijn uitgereikt

De Reisgraag Awards zijn voor de 7e keer uitgereikt aan de beste bestemmingen en de beste reisorganisaties van Nederland. Dit is de publieksprijs in de reisbranche waarbij meer dan 15.000 reviews in 2017 werden gekeurd.

De uitslag is bepaald aan de hand van reviews die geschreven zijn door reizigers. Alle reviews worden door de redactie van Reisgraag.nl gekeurd. Onterechte reviews worden afgekeurd zodat we een eerlijk beeld over de organisatie kunnen geven. “We voelen ons verantwoordelijk om onze bezoekers een goed beeld te tonen van een reisorganisatie of een bestemming. Het is fijn om oriënterende reizigers op deze manier te kunnen helpen bij hun keuze.”, aldus Thomas Lenting, oprichter Reisgraag.nl.

Beste reisorganisaties

Maar liefst 16 reisorganisaties ontvangen dit jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie. Zij hebben het hoogste cijfer met reviews gehaald in hun categorie in 2017. Bolderman Excursiereizen heeft tijdens alle 7 edities een award gewonnen in de categorie excursiereizen. Organisaties die de eerste keer deze prijs winnen zijn DFDS Seaways, Vinea, Transavia, Fox, Estivant Vakanties, srprs.me en Sunweb.
De reisorganisatie srprs.me krijgt de award in de categorie stedentrips voor de eerste keer. “Het winnen van een publieksprijs is dus een absoluut feestje.”, zegt Bas Geerdink van srprs.me. Ook Coby van Dongen van De Jong Intra Vakanties is enthousiast. “We worden door onze gewaardeerde gasten beloond met een prachtig cijfer; een 8,7. Dit is zelfs nog hoger dan voor de Reisgraag Award van 2017 en dat geeft ons veel energie.”, aldus Coby van Dongen.

Beste bestemmingen

De beste bestemmingen zijn dit jaar: Oostenrijk (algemeen), Denemarken (stranden), Portugal (uitgaan), Frankrijk (cultuur), Griekenland (restaurants), Engeland (bezienswaardigheden), Kroatië (ligging), Turkije (gastvrijheid), Rovinj (beste stad) en Londen (populairste stad).
Ieder land heeft zo zijn eigen kwaliteiten, zo krijgt Portugal een 8,8 voor de gastvrijheid. “Voor ons is dit een bevestiging dat ook door de Nederlandse consument de gastvrijheid in Portugal wordt gewaardeerd”, zegt Florbela Baltazar van het Portugees Verkeersbureau. Kroatië is door Nederland het beste gewaardeerd voor de ligging. Ook krijgt het land met Rovinj de prijs voor ‘Beste stad’. Branka Huljev van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme hierover: “Wij vinden Rovinj misschien wel de meest romantische stad van Kroatië, prachtig gelegen op een schiereiland en opgetrokken in Venetiaanse stijl. Rondom schitteren eilandjes in het helderblauwe water, kortom één groot sprookje.”

Winnaars

Hieronder zie je een overzicht van bestemmingen en organisaties die het beste gewaardeerd zijn door de consument en daarmee de titel ‘Beste reisorganisatie’ en ‘Beste bestemming’ in 2018 mogen gebruiken.

Categorie Beste reisorganisatie
Allround De Jong Intra
Autovakantie Pharos Reizen
Excursiereizen Bolderman Excursiereizen
Ferrymaatschappij DFDS Seaways
Griekenland Eilandhoppen op maat
Jongerenreizen Vinea
Landenspecialist Riksja Travel
Lokale reisexperts Better Places
Luchtvaartmaatschappij Transavia
Rondreizen FOX, verre reizen van ANWB
Singles reizen Estivant Vakanties
Spanje Solmar Tours
Stedentrips srprs.me
Strandvakantie Sunweb
Turkije Ado Travel
Vakantiehuizen Novasol

 

Categorie Beste bestemming
Algemeen Oostenrijk
Stranden Denemarken
Uitgaan Portugal
Cultuur Frankrijk
Restaurants Griekenland
Bezienswaardigheden Engeland
Ligging Kroatië
Gastvrijheid Turkije
Beste stad Rovinj
Populairste stad Londen

 

Over Reisgraag.nl
Reisgraag.nl is een ANVR/SGR reisbureau gevestigd in Ravenstein. 13 jaar geleden werd de website opgericht. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen de website. Op Reisgraag.nl vind je informatie over 150 landen, meer dan 1.000 plaatsen, 500 vakantieverhalen, talloze bezienswaardigheden, duizenden reviews en nog veel meer.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!