vakantiebeurs 2015

Reisje rond de wereld: bezoek de vakantiebeurs

Ook dit jaar is het weer zover: van 14 tot 18 januari kun je weer helemaal in hogere vakantiesferen raken want de Vakantiebeurs gaat weer van start in de Jaarbeurs te Utrecht.

Reisje rond de wereld

Heb je nog geen idee wat je wilt qua vakanties dit jaar? Op zoek naar iets nieuws, spannends of exotisch? In de Jaarbeurs staan dit jaar meer dan 1200 exposanten die je voorzien van allerhande informatie. Ze zijn onderverdeeld in zes verschillende doelgroepen: Kampeer & Camping, Outdoor & Sport, Familie & Kinderen, Steden & Cultuur, Cruisen & Zeilen en Verre bestemmingen.

Sportievelingen

Het paviljoen Outdoor & Sport is voor de actieveling die niet bang is om een tandje bij te zetten. Wandelen in de woestijn, op de Noordpool of in de jungle komen onder andere aan bod.

Kinderen

Hebben de kinderen het naar de zin, dan de ouders ook. Die kreet gaat op voor heel wat vaders en moeders. Maar dan moet je nog steeds wel weten waar je zijn moet. Terwijl de ouders inspiratie opdoen, worden de kids beziggehouden.

Stedentrip

Citytrippers reizen regelmatig met de trein. Op het Trein & Vakantiepaviljoen in hal 9 vindt je alle informatie over treinreizen in Nederland, Europa en andere werelddelen.

Inpakken en wegwezen

Het Cruisen & Zeilen-paviljoen laat o.a. zien dat cruisen echt niet alleen voor ouderen is en het paviljoen Verre Bestemmingen, tja, bij het zien van die foto’s en films wilt je nog maar één ding; koffers pakken en gaan! Meer informatie over de Vakantiebeurs van 2015 vind je hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie maakt gelukkiger
By Monique ·
28 augustus 2021

Waarom reizen je gelukkig maakt?

Stiekem wisten we natuurlijk al lang dat vakantie goed voor ons is, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor. Die volgende vakantie kan je dus met een gerust hart boeken, kijk maar!
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
single reizen
By Monique ·
20 september 2021

Single reizen: van zonvakantie tot wintersport

Zoek je nog een leuke groepsreis met singles? Tegenwoordig heb je als single een ruime keus op reisgebied. Single reizen heb je in alle soorten en maten, naar bestemmingen over heel de wereld en voor alle leeftijdscategorieën.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!