vakantiebeurs 2015

Reisje rond de wereld: bezoek de vakantiebeurs

Ook dit jaar is het weer zover: van 14 tot 18 januari kun je weer helemaal in hogere vakantiesferen raken want de Vakantiebeurs gaat weer van start in de Jaarbeurs te Utrecht.

Reisje rond de wereld

Heb je nog geen idee wat je wilt qua vakanties dit jaar? Op zoek naar iets nieuws, spannends of exotisch? In de Jaarbeurs staan dit jaar meer dan 1200 exposanten die je voorzien van allerhande informatie. Ze zijn onderverdeeld in zes verschillende doelgroepen: Kampeer & Camping, Outdoor & Sport, Familie & Kinderen, Steden & Cultuur, Cruisen & Zeilen en Verre bestemmingen.

Sportievelingen

Het paviljoen Outdoor & Sport is voor de actieveling die niet bang is om een tandje bij te zetten. Wandelen in de woestijn, op de Noordpool of in de jungle komen onder andere aan bod.

Kinderen

Hebben de kinderen het naar de zin, dan de ouders ook. Die kreet gaat op voor heel wat vaders en moeders. Maar dan moet je nog steeds wel weten waar je zijn moet. Terwijl de ouders inspiratie opdoen, worden de kids beziggehouden.

Stedentrip

Citytrippers reizen regelmatig met de trein. Op het Trein & Vakantiepaviljoen in hal 9 vindt je alle informatie over treinreizen in Nederland, Europa en andere werelddelen.

Inpakken en wegwezen

Het Cruisen & Zeilen-paviljoen laat o.a. zien dat cruisen echt niet alleen voor ouderen is en het paviljoen Verre Bestemmingen, tja, bij het zien van die foto’s en films wilt je nog maar één ding; koffers pakken en gaan! Meer informatie over de Vakantiebeurs van 2015 vind je hier.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!