Reisorganisatie introduceert avontuurlijk vader & zoon arrangement naar IJsland

Reisorganisatie BBI Travel biedt volgend jaar een nieuw vakantiearrangement aan dat inspeelt op een verlangen en wens van steeds meer vaders – méér tijd met hun kinderen doorbrengen. Het vader &  zoon adventure trip is een 4-daagse reis naar IJsland met een activiteitenprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor jongens in de leeftijd van 9 tot 14 jaar.

Het programma omvat onder meer een bezoek aan een vulkaankrater, toeren met quadbikes, wildwatervaren of met een speedboot door een canyon racen, een wandeling door een grot, in speciale 4×4 off-road jeeps een tocht maken en een lasergame. ‘Werkende vaders zijn vandaag de dag zoveel tijd kwijt aan hun baan dat tijd met het kroost schaars is. Er is behoefte onder pa’s om meer aandacht aan en tijd met hun kinderen door te brengen.

Uit eigen ervaring weet ik dat quality time erbij in kan schieten. Dit arrangement zal de band tussen vader en zoon zeker verstevigen,’ aldus BBI Travel directeur Henk van der Kooi, zelf vader van een zoon in de betreffende leeftijdsklasse. Zijn eigen hectische baan was voor Van der Kooi aanleiding om dit vader/zoon weekend in de markt te zetten. Het vader& zoon arrangement wordt in 2011 aangeboden tijdens Nederlandse schoolvakanties. Nadere info op

Ravotten

Ook zoonlief lijkt het merendeel van zijn tijd te besteden aan Hyves, gamen of sms-en. Een lang weekend samen met zijn zoon ravotten zal voor menig vader even geleden zijn. ‘Ondanks alle timemanagement cursussen blijft een gezonde balans tussen werk en privé voor veel ouders nog een probleem. Ik ervaar het zelf als vader van een 9-jarige zoon. Van “Wie is die man die het vlees snijdt” zal na het IJsland avontuur geen sprake meer zijn,’ stelt Van der Kooi.

Data 2011

Overnachting vindt de eerste twee avonden plaats in de sfeervolle houten chalets van North Camp nabij het plaatsje Selfoss. De derde overnachting is in een hotel in de hoofdstad Reykjavik. Vertrekdata in 2011 zijn 22  februari, 1 mei, 3 juli, 17  juli,

14 augustus en 18 oktober.

Viking foto op Vakantiebeurs Utrecht

Op de aankomende Vakantiebeurs van 12 tot en met 16 januari 2011 in Utrecht lanceert BBI Travel een ‘Win een vader & zoon IJsland arrangement’ actie.  Vaders die met hun zoon/zonen in de leeftijdscategorie 9-14 jaar op de stand van BBI Travel langskomen worden in Viking kleding gehuld inclusief helm en zwaard en op de foto gezet. Op een formulier moeten zij in enkele zinnen aangeven waarom zij deze prijs graag willen winnen. BBI Travel staat in hal 10 (standnummer C051).

Delen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!