seks op vakantie tempel

Reistips nodig: chat met locals via nieuwe app

Reisplannen en tips nodig? Wie kan je nu beter vertellen over de mooiste plekjes en de beste hotspots in je vakantieland dan de locals zelf? Juist om die reden is er een nieuwe app ontwikkeld. Je kunt chatten met locals om op tijdens je vakantie op de meest bijzondere plekjes te komen!

Azië

Vooralsnog is de app alleen nog maar te gebruiken als je naar Azië op vakantie gaat, voor de overige continenten moet je helaas nog even in een ouderwetse reisgids duiken. De nieuwe app Withlocals, de zelfverklaarde ultieme lokale reisgids voor Azië, brengt je rechtstreeks in contact met betrouwbare gastgezinnen. Behalve tips voor de locale hotspots kun je ook gewoon met ze afspreken! Het idee achter de app is dat locale inwoner vaak het beste weten wat er in de regio leuk is om te doen en te zien.

Gratis contact

Wil je eens thee plukken in Sri Lanka of liever proeven van de lokale keuken bij een Vietnamese familie? Het kan allemaal met deze app. Ook traditioneel modderworstelen in Bali behoort tot de mogelijkheden. Je kunt voorafgaand of tijdens je rei contact leggen met de bewoners en met ze chatten. De app is gratis en verkrijgbaar voor zowel Apple als Android.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
tips reisgenoot vinden
By Monique ·
13 september 2021

Tips voor singles op zoek naar een reisgenoot

Ben je single en zoek je een gezellig reismaatje voor die mooie rondreis of speciale vakantie? Dat lijkt eenvoudig maar helaas ontstaan er nog al eens ruzies tijdens zo’n vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk.
ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
By Margret ·
10 augustus 2021

Doe nog maar een rondje

Een nieuwe site genaamd Fietsrondjes.nl is een hulpmiddel om nieuwe rondjes te gaan ontdekken. Misschien iets om samen te ondernemen met je nieuwe date?
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!