verbranden strand bikini

Reistoppers voor singles met oud & nieuw

Wil jij dit jaar op een spetterende manier en in een prachtige omgeving samen met leuke singles afsluiten? Boek dan een mooie reis of korte break rondom oud & nieuw! Met deze 5 toppers ga jij het nieuwe jaar sprankelend tegemoet.

Vier de jaarwisseling in de sneeuw

Dit jaar oud & nieuw vieren in de sneeuw? Reis dan af op 26 december naar Italië! Je reisgezelschap zijn allemaal singles tussen de 35 en 55 jaar die er net als jij een feestje van willen maken!

Lekker weer jaarwisseling

Gruwel jij van de kou en zoek je liever wat warmere oorden op? Vier dan de jaarwisseling met singles in Turkije. Gegarandeerd vertrek op 27 december. Je gaat een heerlijke jaarwisseling tegemoet. Top sfeer en lekker weer!

Korte break, nieuw begin

Wil of kan je niet te gek lang weg maar wil je er toch even tussenuit en het liefst wel naar het buitenland? Ga dan knallend het nieuwe jaar in met de citytrip voor singles naar Antwerpen! Je vertrekt op 30 december.

Let’s party met oud & nieuw!

Gewoon even er tussen uit met de jaarwisseling? Dan is deze spetterende singles party misschien iets voor jou! Je luidt het nieuwe jaar feestelijk in en overnacht in Wageningen.

Tropisch warm in januari

Moet je met oudjaar beslist thuis zijn maar heb je de week erna wel lekker vrij? Zoek dan de tropische warmte op tijdens een zalige caribian cruise! Een mooier en zaliger begin van het nieuwe jaar kunnen wij ons haast niet bedenken..  

Meer overheerlijke en lekkere breaks tijdens de feestdagen vind je op de agenda.

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ziek op vakantie
By Margret ·
5 september 2021

Altijd ziek op vakantie: 5 oorzaken en oplossingen

Het hele jaar door heb je zelden of nooit ergens last van en zodra je vakantie aanbreekt heb je last van een verkoudheid, een hevige migraineaanval of nog erger. Je bent ziek. Klinkt dat bekend in je oren?
fiets niet te stelen
By Monique ·
8 september 2021

De fiets die echt niet te stelen is

Ben je dol op fietsen, ook wanneer je op vakantie bent maar neem je hem liever niet mee omdat je bang bent dat hij wordt gestolen? Dan is deze uitvinding je op het lijf geschreven: de fiets die écht niet te stelen is!
aantrekkelijk op vakantie
By Monique ·
3 september 2021

Single emigreert voor vakantieliefde

Maar liefst 70 procent van alle singles zou naar het buitenland emigreren voor een vakantieliefde die wel eens de ware zou kunnen zijn. Dit blijkt uit een onderzoek van online reismagazine Single2Travel dat 350 singles ondervroeg over vakantieliefdes.
italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
wagenziekte voorkomen
By Monique ·
8 oktober 2021

Zo voorkom je reisziekte

Heb je jonge kids onder de vier, dan mag je nog lekker buiten het echte hoogseizoen op vakantie. Maar die vervelende reisziekte.. Vier tips om die te voorkomen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!