singlereis dating expeditie

Reiswijzer voor singles onverminderd populair

De online reiswijzer voor singles is nog altijd de best bezochte pagina van online reismagazine Single2Travel.nl. Het reisaanbod voor singles en alleenstaande ouders is onverminderd groot en dat maakt kiezen niet altijd eenvoudig. Een helpende hand blijkt na vijf jaar nog steeds erg welkom.

Het is alweer vijf jaar geleden dat Single2Travel.nl de online reiswijzer voor singles introduceerde. Een eenvoudig hulpmiddel om de reisorganisatie te vinden die past bij de vakantiebehoefte van de single en alleenstaande ouder. Ook in 2014 zien we dat de reiswijzer nog altijd onverminderd populair is. Volgens Monique Holtmaat, eigenaar van het online reismagazine is dit heel verklaarbaar. “ Dé universele single bestaat niet en daarmee zijn ook de reiswensen totaal verschillend. Nederland telt een fiks aantal aanbieders die vaak ook nog eens op elkaar lijken. Weloverwogen kiezen is dus niet zo simpel als het op het eerste gezicht lijkt”.

Reisbehoefte

De reiswijzer biedt daarom uitkomst. Met vijf eenvoudige stappen selecteert de single zijn of haar vakantie criteria. Met de resultaten kan men daadwerkelijk uit de voeten want alleen de reisorganisaties die voldoen aan de reisbehoefte van de zoekende single blijven over. Dit maakt het keuzeproces vele malen eenvoudiger. Uiteraard is het nuttig om de websites en het aanbod van de overgebleven aanbieders aan een nauwkeurigere blik te onderwerpen. Vaak is er een reisforum of staan er eerdere reiservaringen beschreven. Deze geven een prima indruk van een rondreis en de betreffende organisatie.

Veel meer dan bestemming

Voor singles is de vakantiebestemming niet altijd het voornaamste criteria bij de keuze van een groepsreis. De grootte van het reisgezelschap, de leeftijd van de overige reizigers, het comfortniveau van de reis, de m/v verhouding in de groep en het type accommodatie zijn minstens net zo belangrijk. Iets wat voor koppels en gezinnen ietwat anders ligt. Die zijn tenslotte met elkaar. Daarmee hebben de verschillende criteria een geheel andere volgorde. Dit beseft de single reiziger en de alleenstaande ouder ook. Daarom kan de keuze voor organisatie X of Y nogal bepalend zijn of men kan terugkijken op een vreselijke of juist fantastische vakantie.

Onderscheidend vermogen

Om de reizende single in de toekomst nog beter van dienst te zijn zouden de reisaanbieders er goed aan doen om zich nog duidelijker van elkaar te onderscheiden en dit ook als zodanig te promoten. Dit draagt bij aan een beter passend reispubliek en dus meer tevreden klanten. En wie wil dat nou niet?

Monique

Eigenaar van Singlessite en Single2Travel | Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

italie reizen culinair
By Monique ·
17 augustus 2021

Voordelig souvenirs kopen op vakantie doe je zo!

Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming kom je doorgaans een flink aanbod souvenirs tegen die de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen. Op een markt, aan het strand of op straat, het loont in vele landen de moeite om niet de volle mep te betalen en dus is het afdingen geblazen. Maar hoe doe je dat?
man inpakken vakantie
By Margret ·
27 juli 2021

Reizende man mag meer onderbroeken inpakken

Dat vrouwen teveel kleren meenemen op vakantie en te veel ballast, dat is ondertussen wel bekend. Dat mannen foute kleding meenemen dat lezen we ook met regelmaat. Maar dat mannen te weinig onderbroeken inpakken, dat vind ik toch een openbaring.
luxe hotels met kinderen
By Margret ·
23 juli 2021

Kamperen zorgt voor fijne vakantie herinneringen

Het zijn bij jou ook vast de simpele kampeervakanties met je ouders waaraan je met plezier terugdenkt. Voor kinderen hoef je namelijk geen dure en luxe reisjes te regelen naar een ver oord, om je kinderen fijne herinneringen aan vakanties te bezorgen.
10 items in backpack
By Monique ·
12 oktober 2021

10 onmisbare items in je backpack

Sta je op het punt een avontuurlijke backpack vakantie te gaan maken? Dan is een goed ingepakte rugzak natuurlijk een must! Met tips van ervaren reizigers hebben we dan ook een lijstje voor je samengesteld met de 10 onmisbare items
koffie colombia
By Monique ·
2 oktober 2021

Goedkoopste kopje koffie drink je in Colombia

Waar je ook op vakantie bent op onze aardbol, overal kan je wel een kopje koffie bestellen. Maar waar betaal je nou het minst? Uit de Club Sandwich Index van Hotels.com blijkt dat het goedkoopste kopje koffie geserveerd wordt in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts € 1,38 betalen .
Zwarte zaterdag
By Margret ·
6 augustus 2021

Met stress op vakantie

Uit onderzoek blijkt dat 3 van de 4 mensen met stress aan hun vakantie beginnen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!