Bontekoe Zeilreizen

Klipper de Bontekoe maakt zeilreizen in het mooiste natuurgebied van Nederland; de Waddenzee! Kijk op de website voor meer informatie of kijk bij de agenda voor onze 8-daagse waddenreis speciaal voor singles/alleengaanden.

Wij bieden ook tochten aan met open inschrijving, waar u zich samen met een familielid of vriend(in) kunt inschrijven. Ook kunt u ons boeken als groep, wij beschikken over 28 slaapplaatsen. Ons vaargebied is IJsselmeer en Waddenzee.

Neem eens een kijkje op onze website www.bontekoe.com of bel op 06 10607377, wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar voor korte vragen.

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Dynamic Holland

Dynamic Holland organiseert actieve en ongedwongen zomer- en wintersportreizen voor 25plussers. Onze gasten zijn singles en alleengaanden die het gezellig vinden om met een groep leeftijdgenoten op reis te gaan. Een reis met Dynamic Holland staat garant voor een ongedwongen en actieve vakantie met een leuke groep 25plussers. In de zomer- en wintermaanden hebben wij een leuk en gevarieerd aanbod voor je. Daarnaast zijn al onze reizen volledig verzorgd.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

Souldivers

Actief-SportiefWintersportZon & Relax
2 januari 2017

Eenoudervakantiegids.nl

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!