Bontekoe Zeilreizen

Klipper de Bontekoe maakt zeilreizen in het mooiste natuurgebied van Nederland; de Waddenzee! Kijk op de website voor meer informatie of kijk bij de agenda voor onze 8-daagse waddenreis speciaal voor singles/alleengaanden.

Wij bieden ook tochten aan met open inschrijving, waar u zich samen met een familielid of vriend(in) kunt inschrijven. Ook kunt u ons boeken als groep, wij beschikken over 28 slaapplaatsen. Ons vaargebied is IJsselmeer en Waddenzee.

Neem eens een kijkje op onze website www.bontekoe.com of bel op 06 10607377, wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar voor korte vragen.

Gerelateerde berichten

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Djoser

De andere manier van reizen van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Dat is de andere manier van reizen!

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

Actief-SportiefVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Robinson club

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!