Bontekoe Zeilreizen

Klipper de Bontekoe maakt zeilreizen in het mooiste natuurgebied van Nederland; de Waddenzee! Kijk op de website voor meer informatie of kijk bij de agenda voor onze 8-daagse waddenreis speciaal voor singles/alleengaanden.

Wij bieden ook tochten aan met open inschrijving, waar u zich samen met een familielid of vriend(in) kunt inschrijven. Ook kunt u ons boeken als groep, wij beschikken over 28 slaapplaatsen. Ons vaargebied is IJsselmeer en Waddenzee.

Neem eens een kijkje op onze website www.bontekoe.com of bel op 06 10607377, wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar voor korte vragen.

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
26 februari 2017

Gewoonweg Reizen

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Sawadee.nl

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Wij bieden actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd. We willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken. Al 27 jaar! Wij reizen in de kleinste groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking.

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Crusj

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!