Crusj

Je hebt zin om op vakantie te gaan, maar… met wie? Je vrienden zijn gesetteld of kunnen niet in de periode wanneer jij wilt. Niet op vakantie gaan is natuurlijk geen optie voor je. Geen paniek, want in dat geval ben je bij Crusj aan het juiste adres!

Crusj organiseert nu al meerdere jaren mooie vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring!

Crusj heeft een uitgebreid aanbod. In de winter kan je mee naar tropische bestemmingen zoals Bali en Curacao of op rondreis naar o.a. Vietnam en Sri Lanka. Ook organiseren we wintersport vakanties naar de Dolomieten.

In de zomer kan je mee naar Middellandse Zee bestemmingen; kies uit bijvoorbeeld de Algarve, Ibiza, Griekse eilanden of Cyprus! Ook kan je mee op tennis- of yogareis.

Gerelateerde berichten

Beauty & MindCultuur-Natuur
13 augustus 2014

VakantieAnders

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Djoser

De andere manier van reizen van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Dat is de andere manier van reizen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!