DesertJoy

Met DesertJoy reis je nomadisch per kameel op een authentieke manier in kleine groepjes van maximaal 9 deelnemers door één van de mooiste en afwisselendste woestijnen ter wereld: de Sinaïwoestijn in Egypte.
De meeste deelnemers van DesertJoy zijn alleenreizend en van verschillende leeftijden. De tochten zijn absoluut niet zwaar en er zijn tochten van verschillende lengtes: 5 dagen (weekreis), 9 dagen (2 weekse reis) en 13 dagen (18daagse reis).
Daarnaast zijn er ook boeiende themareizen, zoals een Yogareis, de Geologie van de Sinaiwoestijnreis en een Klankreis door de Woestijn.

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
21 april 2015

Maris Life

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 december 2016

LOPUS wandelreizen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!