Estivant

Gezellig met een groep leeftijdsgenoten op vakantie? Op de bestemmingen van Estivant Vakanties heb je meteen het juiste vakantiegevoel te pakken! Dankzij de ongedwongen sfeer, waarbij niets moet en (bijna) alles kan, zorgt Estivant al ruim 15 jaar voor tevreden gasten. Of je nu een relaxte strandvakantie wil of een actieve vakantie in de Franse Pyreneeën; bij Estivant kan het allemaal! Dus pak je koffer en ga ook mee met Estivant!

De singles die bij ons een vakantie boeken zijn vlotte, sociale en gezellige mensen die open staan voor nieuwe contacten. Wij doen ons best om binnen een groep een gelijke verdeling aan mannen en vrouwen te krijgen en bovendien zijn de reizen ingedeeld naar leeftijdscategorie. Kortom, geen reden om je zorgen te maken, jij hoeft alleen maar te genieten!

Gerelateerde berichten

Actief-Sportief
13 augustus 2014

SingleGolfers.nl

Verre reizen
23 juni 2014

Sawadee Familieavontuur

De groepsreizen van Sawadee Familieavontuur zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen zien en meemaken van de cultuur en natuur. Onze groepen bestaan uit vier of vijf families variërend van gezinnen met 1-4 kinderen tot alleenstaande ouders met kinderen.
Beauty & Mind
1 juni 2015

Spirituele Vakantie Reizen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!