Gewoonweg Reizen

Op zoek naar een leuke vakantie speciaal voor singles waar de beleving centraal staat? Stop dan met zoeken! Gewoonweg Reizen organiseert diverse groepsreizen speciaal voor singles naar o.a. Jordanië, Sri Lanka en Ierland. Je ervaart samen met een kleine groep het land.

Tevens biedt Gewoonweg Reizen een aantal groepsreizen aan (in zowel internationaal gezelschap als in Nederlands/Belgisch gezelschap) naar o.a. Ethiopië, Botswana en Zuid-Afrika, welke uitermate geschikt zijn voor singles. Vanwege de kleine groepen waarin wordt gereisd, zal je zeer snel aansluiting vinden. Bijna 30% van de reizigers tijdens deze groepsreizen is dan ook single.

Wil je op vakantie samen met je hond? Ook dat is mogelijk bij Gewoonweg Reizen! Wij organiseren leuke wandelvakanties (groepsreizen) samen met de hond naar o.a. Duitsland, waarbij single reizigers van harte welkom zijn.

Dus wil je alleen op vakantie, maar toch samen zijn, dan ben je bij de single reizen van Gewoonweg Reizen op het juiste adres!

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

Actief-SportiefVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Robinson club

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Shoestring Groepsreizen

Hoe vér kun je gaan? Heel ver met de prijzen van Shoestring!

Met de goedkoopste groepsreizen van Nederland naar 70 bestemmingen en meer dan 175 reizen voor singles. Safarireizen, @work, festivalreizen, short breaks en meer...

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!