Gewoonweg Reizen

Op zoek naar een leuke vakantie speciaal voor singles waar de beleving centraal staat? Stop dan met zoeken! Gewoonweg Reizen organiseert diverse groepsreizen speciaal voor singles naar o.a. Jordanië, Sri Lanka en Ierland. Je ervaart samen met een kleine groep het land.

Tevens biedt Gewoonweg Reizen een aantal groepsreizen aan (in zowel internationaal gezelschap als in Nederlands/Belgisch gezelschap) naar o.a. Ethiopië, Botswana en Zuid-Afrika, welke uitermate geschikt zijn voor singles. Vanwege de kleine groepen waarin wordt gereisd, zal je zeer snel aansluiting vinden. Bijna 30% van de reizigers tijdens deze groepsreizen is dan ook single.

Wil je op vakantie samen met je hond? Ook dat is mogelijk bij Gewoonweg Reizen! Wij organiseren leuke wandelvakanties (groepsreizen) samen met de hond naar o.a. Duitsland, waarbij single reizigers van harte welkom zijn.

Dus wil je alleen op vakantie, maar toch samen zijn, dan ben je bij de single reizen van Gewoonweg Reizen op het juiste adres!

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
23 juni 2014

VillaVibes single reizen

VillaVibes is een reisorganisatie voor hoger opgeleide singles tussen de 25 en 49 jaar. Alle reizen zijn kwalitatief hoogwaardige events met grote groepen die altijd vol zitten. VillaVibes kent de volgende specialismen: wintersport, duikreizen, strand- en bergvakanties (wandelen, racefietsen, mountainbiken en yoga), zeilvakanties en weekenden Ardennen.

50+ reizenActief-SportiefCultuur-Natuur
16 januari 2017

Natuurlijk Reizen

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 juni 2014

CityMates

Gezellig, informeel, afwisselend, vrijblijvend en ontspannend... Ontdek met CityMates leuke steden op een verrassende manier samen met andere singles/alleengaanden en een enthousiaste CityMates begeleider!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!