Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. We reizen in kleine groepen van circa 8 reizigers en een Nederlandstalige reisbegeleider. Persoonlijk, gezellig en avontuurlijk!

Ga met ons mee oneindig kanoën naar onbewoonde eilandjes in Zweden. Of kies je liever om te gaan gletsjer hiken en walvis spotten in IJsland? Wil je graag in de winterperiode kennismaken met Scandinavië? Ga dan mee op husky-safari, een sneeuwscooter tocht of met je lange latten van de berg in Zweden. Niets is te gek op onze bestemmingen! Doordat je met Mr. Yeti reist in kleine groepen van circa 8 personen is gezelligheid en persoonlijkheid gegarandeerd! Natuurlijk is er voldoende ruimte voor jouw eigen reiservaring tijdens de groepsreis. Onze enthousiaste Nederlandstalige reisbegeleiding en het kantoorteam zullen jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dus hou jij van avontuur en op zoek naar een gezellig en avontuurlijke singlereis? Mr. Yeti, actieve groepsreizen in Europa!

Waarom MrYeti.be
* 95% van onze groepsreis boekt de groepsreis alleen
* Actief gegarandeerd
* Kleine groepen van circa 8 personen
* Enthousiaste en ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

Singles Enzo

U wilt, om wat voor reden ook, alleen op vakantie, maar u wilt daar niet alleen zijn. U wilt iets ondernemen met anderen. Dat kan!

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

StudyTravel

Van studenten met een kleine beurs tot gedreven zakenmensen, van vakantie-vierende scholieren tot ouderen met een jonge geest, voor beginners tot gevorderden: voor iedereen die geïnteresseerd is in taal en cultuur, is er een taalcursus op maat van 1 week tot een heel academisch jaar, met startdata het hele jaar door.
Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Sawadee.nl

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Wij bieden actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd. We willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken. Al 27 jaar! Wij reizen in de kleinste groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!