Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. We reizen in kleine groepen van circa 8 reizigers en een Nederlandstalige reisbegeleider. Persoonlijk, gezellig en avontuurlijk!

Ga met ons mee oneindig kanoën naar onbewoonde eilandjes in Zweden. Of kies je liever om te gaan gletsjer hiken en walvis spotten in IJsland? Wil je graag in de winterperiode kennismaken met Scandinavië? Ga dan mee op husky-safari, een sneeuwscooter tocht of met je lange latten van de berg in Zweden. Niets is te gek op onze bestemmingen! Doordat je met Mr. Yeti reist in kleine groepen van circa 8 personen is gezelligheid en persoonlijkheid gegarandeerd! Natuurlijk is er voldoende ruimte voor jouw eigen reiservaring tijdens de groepsreis. Onze enthousiaste Nederlandstalige reisbegeleiding en het kantoorteam zullen jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dus hou jij van avontuur en op zoek naar een gezellig en avontuurlijke singlereis? Mr. Yeti, actieve groepsreizen in Europa!

Waarom MrYeti.be
* 95% van onze groepsreis boekt de groepsreis alleen
* Actief gegarandeerd
* Kleine groepen van circa 8 personen
* Enthousiaste en ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefVerre reizenWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Club Med

Als single op vakantie en genieten van een luxe all inclusive reis? Club Med heeft speciaal voor singles bepaalde data in bepaalde Clubdorpen geselecteerd waarop u geen 1-persoonskamertoeslag betaalt.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
2 mei 2019

Simi Reizen

Actief-Sportief
23 juni 2014

Flight4You

Flight4You richt zich volledig op enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met echte gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij de interesse in golf of cultuur de bindende factor is.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!