Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. We reizen in kleine groepen van circa 8 reizigers en een Nederlandstalige reisbegeleider. Persoonlijk, gezellig en avontuurlijk!

Ga met ons mee oneindig kanoën naar onbewoonde eilandjes in Zweden. Of kies je liever om te gaan gletsjer hiken en walvis spotten in IJsland? Wil je graag in de winterperiode kennismaken met Scandinavië? Ga dan mee op husky-safari, een sneeuwscooter tocht of met je lange latten van de berg in Zweden. Niets is te gek op onze bestemmingen! Doordat je met Mr. Yeti reist in kleine groepen van circa 8 personen is gezelligheid en persoonlijkheid gegarandeerd! Natuurlijk is er voldoende ruimte voor jouw eigen reiservaring tijdens de groepsreis. Onze enthousiaste Nederlandstalige reisbegeleiding en het kantoorteam zullen jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dus hou jij van avontuur en op zoek naar een gezellig en avontuurlijke singlereis? Mr. Yeti, actieve groepsreizen in Europa!

Waarom MrYeti.be
* 95% van onze groepsreis boekt de groepsreis alleen
* Actief gegarandeerd
* Kleine groepen van circa 8 personen
* Enthousiaste en ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders

Gerelateerde berichten

Actief-Sportief
23 juni 2014

Flight4You

Flight4You richt zich volledig op enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met echte gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij de interesse in golf of cultuur de bindende factor is.

50+ reizenActief-SportiefCultuur-Natuur
23 juni 2014

SRC-Cultuurvakanties

Reist u alleen, bijvoorbeeld omdat uw partner of vrienden andere interesses hebben? En bent u geïnteresseerd kunst, cultuur en natuur? Dan zijn onze single reizen iets voor u! Op deze reizen geniet u ongedwongen met gelijkgestemden en een enthousiaste reisleider van de prachtige cultuur van uw vakantieland! Twijfel niet langer: een gedeelde ervaring is een dubbele reiservaring!

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

AmfibieTreks

Boek je een alleengaande vakantie bij AmfibieTreks, dan krijg je het beste van twee werelden. Je bent vrij om je eigen gang te gaan, te doen en te laten wat je wilt, maar als je gezellig met anderen activiteiten wilt ondernemen, dan kan dat ook.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!