Mr. Yeti Singlereizen

Weg van het massatoerisme en niet aanschuiven bij de ‘bekende’ attracties? Deze Belgische organisatie organiseert avontuurlijke singlereizen in Europa die niet direct bekend staan als populaire zonnige bestemmingen. We reizen in kleine groepen van circa 8 reizigers en een Nederlandstalige reisbegeleider. Persoonlijk, gezellig en avontuurlijk!

Ga met ons mee oneindig kanoën naar onbewoonde eilandjes in Zweden. Of kies je liever om te gaan gletsjer hiken en walvis spotten in IJsland? Wil je graag in de winterperiode kennismaken met Scandinavië? Ga dan mee op husky-safari, een sneeuwscooter tocht of met je lange latten van de berg in Zweden. Niets is te gek op onze bestemmingen! Doordat je met Mr. Yeti reist in kleine groepen van circa 8 personen is gezelligheid en persoonlijkheid gegarandeerd! Natuurlijk is er voldoende ruimte voor jouw eigen reiservaring tijdens de groepsreis. Onze enthousiaste Nederlandstalige reisbegeleiding en het kantoorteam zullen jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dus hou jij van avontuur en op zoek naar een gezellig en avontuurlijke singlereis? Mr. Yeti, actieve groepsreizen in Europa!

Waarom MrYeti.be
* 95% van onze groepsreis boekt de groepsreis alleen
* Actief gegarandeerd
* Kleine groepen van circa 8 personen
* Enthousiaste en ervaren Nederlandstalige reisbegeleiders

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Singlereizen.nl

Actief-SportiefWintersportZon & Relax
2 januari 2017

Eenoudervakantiegids.nl

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Koning Aap

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je er graag even tussenuit met je kind(eren)? En gaat je voorkeur uit naar een vakantiebestemming buiten Europa? Dan ben je bij Koning Aap verzekerd van succes. Je kunt hier terecht voor compleet verzorgde eenoudervakanties naar de meeste prachtige verre bestemmingen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!