Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen organiseert actieve groepsreizen en wandelvakanties in Europa en haar rafelranden. Onze actieve vakanties en wandelvakanties in groepsverband zijn er voor alle leeftijden en iedereen die actief wil reizen.

Singlereizen
Onze singlereizen zijn geschikt voor mensen die zonder partner op vakantie gaan. Ook is het een mogelijkheid om alleen op reis te gaan omdat uw partner liever thuis blijft. De deelnemers aan deze reizen zijn over het algemeen tussen de 35 en 65 jaar, breed geïnteresseerd en vaak hoger opgeleid. Op veel bestemmingen krijgt u een 1-persoonskamer zonder (veel)extra kosten.

Overnachtingen
Tijdens uw verblijf overnacht u in goede familie gerunde pensions of kleinschalig opererende hotels. Soms slaapt u in een bijzondere accommodatie, zoals een zeer luxe hotel, berghut, agriturismo of in een yurt. Ons aanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. De zwaarte van de wandelingen loopt uiteen van licht (niveau 1) tot zwaar (niveau 3). Een aantal reizen bestaat uit dagwandelingen vanuit een accommodatie en op andere reizen maakt u een meerdaagse trekking. Houd bij het kiezen van uw wandelreis rekening met uw eigen conditie, en tref bij de zwaardere wandelreizen de nodige voorbereidingen.

Gegarandeerd vertrek
Wilt u bij uw boeking van een groepsreis al definitieve zekerheid dat de door u gekozen datum wordt uitgevoerd? Boek dan een reis met gegarandeerd vertrek waarvoor het minimum aantal deelnemers al is bereikt. Alle data die gegarandeerd doorgaan staan ook overzichtelijk bij de gekozen reisbeschrijving of bij onze pagina met alle vertrekdata.

Slow Food & Natuurlijk Reizen
Vrijwel al onze reizen zijn Slow Food georiënteerd. Dit wil zeggen dat de ingrediënten van de maaltijden zoveel als mogelijk lokaal zijn geproduceerd. U proeft van zeer smaakvolle streekgerechten in speciaal daarvoor geselecteerde restaurants.

Op maat
Op vrijwel al onze bestemmingen kunnen wij een reis voor u op maat maken of een bestaande reis voor u aanpassen. Wij bieden uitstekende luxe hotels, flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en privétransfers ter plaatse.

Gerelateerde berichten

Actief-Sportief
23 juni 2014

Cycletours

Zoveel reizen, zoveel mensen en nog zoveel meer verhalen. Op het hele parcours van pioniers- naar professionele club hebben we met klein verzet menig colletje en avontuur met plezier overwonnen. Onze eerste reis in 1981, de ´ronde van Zuid-Frankrijk´, werd met veel improviseren een ware avontuurlijke expeditie voor de sterke renners, maar ook voor ons.
Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
2 mei 2019

Simi Reizen

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
23 juni 2014

One2getherTravel

One2gether travel: de sterkst groeiende reisorganisatie voor singles en 1-oudergezinnen. Wij bieden zorgeloze, ongedwongen vakanties, waarbij de vakantiebeleving en de gezelligheid voorop staan onder het motto ‘alles kan, niets hoeft’.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!