Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen organiseert actieve groepsreizen en wandelvakanties in Europa en haar rafelranden. Onze actieve vakanties en wandelvakanties in groepsverband zijn er voor alle leeftijden en iedereen die actief wil reizen.

Singlereizen
Onze singlereizen zijn geschikt voor mensen die zonder partner op vakantie gaan. Ook is het een mogelijkheid om alleen op reis te gaan omdat uw partner liever thuis blijft. De deelnemers aan deze reizen zijn over het algemeen tussen de 35 en 65 jaar, breed geïnteresseerd en vaak hoger opgeleid. Op veel bestemmingen krijgt u een 1-persoonskamer zonder (veel)extra kosten.

Overnachtingen
Tijdens uw verblijf overnacht u in goede familie gerunde pensions of kleinschalig opererende hotels. Soms slaapt u in een bijzondere accommodatie, zoals een zeer luxe hotel, berghut, agriturismo of in een yurt. Ons aanbod is geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. De zwaarte van de wandelingen loopt uiteen van licht (niveau 1) tot zwaar (niveau 3). Een aantal reizen bestaat uit dagwandelingen vanuit een accommodatie en op andere reizen maakt u een meerdaagse trekking. Houd bij het kiezen van uw wandelreis rekening met uw eigen conditie, en tref bij de zwaardere wandelreizen de nodige voorbereidingen.

Gegarandeerd vertrek
Wilt u bij uw boeking van een groepsreis al definitieve zekerheid dat de door u gekozen datum wordt uitgevoerd? Boek dan een reis met gegarandeerd vertrek waarvoor het minimum aantal deelnemers al is bereikt. Alle data die gegarandeerd doorgaan staan ook overzichtelijk bij de gekozen reisbeschrijving of bij onze pagina met alle vertrekdata.

Slow Food & Natuurlijk Reizen
Vrijwel al onze reizen zijn Slow Food georiënteerd. Dit wil zeggen dat de ingrediënten van de maaltijden zoveel als mogelijk lokaal zijn geproduceerd. U proeft van zeer smaakvolle streekgerechten in speciaal daarvoor geselecteerde restaurants.

Op maat
Op vrijwel al onze bestemmingen kunnen wij een reis voor u op maat maken of een bestaande reis voor u aanpassen. Wij bieden uitstekende luxe hotels, flexibele reisdata, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en privétransfers ter plaatse.

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
31 maart 2016

Mr. Yeti Singlereizen

Cultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Fox Singlereizen

SingleMaarNietAlleen.nl is dé reisorganisatie bedoeld voor singles die graag op een ongedwongen en een gezellige manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met andere singles in georganiseerd verband. De avontuurlijke en culturele reizen zijn in principe geschikt voor singles met een normale gezondheid en conditie vanaf 25 jaar.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 maart 2019

Your Perfect Trip

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!