noSun Groepsreizen

noSun Groepsreizen

noSun heeft als doel om jou actieve reizen te laten beleven in landen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Denk hierbij aan IJsland, Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland maar ook Zwitserland. Avontuurlijk en gedurfd? Inderdaad! Net als onze reizen!

Wij kiezen bewust voor kwalitatieve reizen met kleine groepen van maximaal 8 personen, onder begeleiding van onze reisbegeleiders met een speciaal door ons samengestelde opleiding. Er ontstaat tijdens de reizen een ongedwongen en gezellige sfeer. Ruim 95% van onze klanten boekt als single of alleenstaande.

Wij hebben tijdens onze reizen een perfecte balans te bieden tussen ontspanning en inspanning aan de ene kant, en cultuur en natuur aan de andere kant. Durf jij de uitdaging aan om te wildkamperen in Zweden, te raften in Noorwegen of de rust te ervaren van de Schotse Highlands?

Waarom op avontuur met noSun?

  • 95% van onze reizigers boekt alleen
  • Gezellige kleine groepen
  • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers!
  • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
  • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders
  • Vertrouwd op reis met de garanties van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kortom, unieke en avontuurlijke reizen door Europa beleef je met noSun Groepsreizen

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Shoestring Groepsreizen

Hoe vér kun je gaan? Heel ver met de prijzen van Shoestring!

Met de goedkoopste groepsreizen van Nederland naar 70 bestemmingen en meer dan 175 reizen voor singles. Safarireizen, @work, festivalreizen, short breaks en meer...

Actief-SportiefVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Robinson club

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!