noSun Groepsreizen

noSun Groepsreizen

noSun heeft als doel om jou actieve reizen te laten beleven in landen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. Denk hierbij aan IJsland, Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland maar ook Zwitserland. Avontuurlijk en gedurfd? Inderdaad! Net als onze reizen!

Wij kiezen bewust voor kwalitatieve reizen met kleine groepen van maximaal 8 personen, onder begeleiding van onze reisbegeleiders met een speciaal door ons samengestelde opleiding. Er ontstaat tijdens de reizen een ongedwongen en gezellige sfeer. Ruim 95% van onze klanten boekt als single of alleenstaande.

Wij hebben tijdens onze reizen een perfecte balans te bieden tussen ontspanning en inspanning aan de ene kant, en cultuur en natuur aan de andere kant. Durf jij de uitdaging aan om te wildkamperen in Zweden, te raften in Noorwegen of de rust te ervaren van de Schotse Highlands?

Waarom op avontuur met noSun?

  • 95% van onze reizigers boekt alleen
  • Gezellige kleine groepen
  • noSun reisbegeleiders krijgen een 9,4 van onze reizigers!
  • Beste actieve aanbieder volgens Zoover
  • noSun reizen: actief, natuur, gezelligheid, verrassend, prettig anders
  • Vertrouwd op reis met de garanties van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

Kortom, unieke en avontuurlijke reizen door Europa beleef je met noSun Groepsreizen

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
19 december 2016

Beter-uit

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Koning Aap

Ben jij een alleenstaande ouder en wil je er graag even tussenuit met je kind(eren)? En gaat je voorkeur uit naar een vakantiebestemming buiten Europa? Dan ben je bij Koning Aap verzekerd van succes. Je kunt hier terecht voor compleet verzorgde eenoudervakanties naar de meeste prachtige verre bestemmingen.

Actief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
13 augustus 2014

Singlereizen.nl

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!