Papillon reizen

Ervaar West-Afrika in inspirerende themareizen.
Bewust reizen met hart voor mens, natuur en cultuur.
Ervaren, genieten én ontspannen in West-Afrika.

In kleinschalige groepsreizen en maatwerkreizen laat Papillon je kennismaken met bijzondere landen, zoals Mali, Burkina Faso, Togo en Benin: van de gebaande paden af, in direct contact met de lokale bevolking of naar dat niet-toeristische festival of evenement bijvoorbeeld.

Ook de highlights laten we je graag ervaren, zoals het land van de Dogon, de muziekfestivals en de leemcultuur van Djenné in Mali, de voodoofestivals en wildparken in Benin, de Kassena-huizen en de rotspieken van Sindou in Burkina Faso en het land van de Tamberma in Togo.

Sluiten onze kleinschalige thematisch vormgegeven groepsreizen niet aan bij je reisbehoefte? Dan stellen we graag in overleg een mooie maatwerkreis voor je samen.

Kleinschalig, betrokken en bereid net dat stapje verder te gaan, dat is waar we met Papillon voor staan. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook de lokale bevolking welvaart bij onze activiteiten; door rechtstreeks met ze samen te werken én een eerlijke vergoeding te betalen.

Voor uitgebreide informatie over onze reizen en een actueel overzicht van onze groepsreizen verwijzen we je graag naar onze website.

Graag tot ziens in West-Afrika!

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
21 april 2015

Maris Life

Actief-SportiefBeauty & MindZon & Relax
23 juni 2014

Artemis Body & Mind

Yoga, groei, balans...
Wij zijn gespecialiseerd in reizen met alle aandacht voor body & mind. Je kunt kiezen uit verschillende reizen met o.a. yoga, massage, gezonde voeding en beweging. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid te genieten van de prachtige natuur en cultuur, de zon en de stranden en het authentieke Turkse leven in de omgeving. Het is onze missie jou een onvergetelijk reis te bieden, waarna je opgeladen en volledig ontspannen weer huiswaarts keert.

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 juni 2014

CityMates

Gezellig, informeel, afwisselend, vrijblijvend en ontspannend... Ontdek met CityMates leuke steden op een verrassende manier samen met andere singles/alleengaanden en een enthousiaste CityMates begeleider!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!