Papillon reizen

Ervaar West-Afrika in inspirerende themareizen.
Bewust reizen met hart voor mens, natuur en cultuur.
Ervaren, genieten én ontspannen in West-Afrika.

In kleinschalige groepsreizen en maatwerkreizen laat Papillon je kennismaken met bijzondere landen, zoals Mali, Burkina Faso, Togo en Benin: van de gebaande paden af, in direct contact met de lokale bevolking of naar dat niet-toeristische festival of evenement bijvoorbeeld.

Ook de highlights laten we je graag ervaren, zoals het land van de Dogon, de muziekfestivals en de leemcultuur van Djenné in Mali, de voodoofestivals en wildparken in Benin, de Kassena-huizen en de rotspieken van Sindou in Burkina Faso en het land van de Tamberma in Togo.

Sluiten onze kleinschalige thematisch vormgegeven groepsreizen niet aan bij je reisbehoefte? Dan stellen we graag in overleg een mooie maatwerkreis voor je samen.

Kleinschalig, betrokken en bereid net dat stapje verder te gaan, dat is waar we met Papillon voor staan. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook de lokale bevolking welvaart bij onze activiteiten; door rechtstreeks met ze samen te werken én een eerlijke vergoeding te betalen.

Voor uitgebreide informatie over onze reizen en een actueel overzicht van onze groepsreizen verwijzen we je graag naar onze website.

Graag tot ziens in West-Afrika!

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Nieuwemensenlerenkennen

Het échte ontmoeten is Hot! Complete reizen en weekendjes weg in binnen- en buitenland, inclusief eten en drinken. Altijd super voordelige arrangementen met mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses! Actief, sportief of relaxt. Leeftijd 20- 45 jaar. En voor NMLK40up Leeftijd 40 - 59 jaar

Actief-Sportief
23 juni 2014

Flight4You

Flight4You richt zich volledig op enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met echte gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij de interesse in golf of cultuur de bindende factor is.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!