Robinson club

Een geslaagde vakantie betekent ook interessante mensen ontmoeten. ROBINSON realiseert zich dit als geen ander. Door de ontspannen sfeer in de Clubs, de gastvrije medewerkers en natuurlijk de gelijkgestemde medevakantiegangers is kennismaken met nieuwe mensen heel gemakkelijk en vanzelfsprekend.

Of je nu alleen op vakantie bent of met een gezin of partner, ROBINSON biedt iedereen de juiste vakantie-invulling. Individueel inschrijven voor bijvoorbeeld een tennis- of golfwedstrijd is geen probleem. Bij ROBINSON zoeken we een geschikte sportpartner voor je. Er worden doorlopend (welkomst)toernooien in verschillende sportdisciplines georganiseerd, waar je individueel of als team aan kunt deelnemen. Sport is de ideale manier om kennis te maken met andere gasten.

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
26 februari 2017

Gewoonweg Reizen

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

Singles Enzo

U wilt, om wat voor reden ook, alleen op vakantie, maar u wilt daar niet alleen zijn. U wilt iets ondernemen met anderen. Dat kan!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!