Robinson club

Een geslaagde vakantie betekent ook interessante mensen ontmoeten. ROBINSON realiseert zich dit als geen ander. Door de ontspannen sfeer in de Clubs, de gastvrije medewerkers en natuurlijk de gelijkgestemde medevakantiegangers is kennismaken met nieuwe mensen heel gemakkelijk en vanzelfsprekend.

Of je nu alleen op vakantie bent of met een gezin of partner, ROBINSON biedt iedereen de juiste vakantie-invulling. Individueel inschrijven voor bijvoorbeeld een tennis- of golfwedstrijd is geen probleem. Bij ROBINSON zoeken we een geschikte sportpartner voor je. Er worden doorlopend (welkomst)toernooien in verschillende sportdisciplines georganiseerd, waar je individueel of als team aan kunt deelnemen. Sport is de ideale manier om kennis te maken met andere gasten.

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenWintersportZon & Relax
23 juni 2014

VillaVibes single reizen

VillaVibes is een reisorganisatie voor hoger opgeleide singles tussen de 25 en 49 jaar. Alle reizen zijn kwalitatief hoogwaardige events met grote groepen die altijd vol zitten. VillaVibes kent de volgende specialismen: wintersport, duikreizen, strand- en bergvakanties (wandelen, racefietsen, mountainbiken en yoga), zeilvakanties en weekenden Ardennen.

50+ reizenActief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
26 februari 2017

Gewoonweg Reizen

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurZon & Relax
26 mei 2016

Funbreaks

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!