SamSam Reizen

Single reizen worden bij ons ook wel solo-reizen of alleengaanden reizen genoemd. Onze gasten zijn altijd mensen die alleen op vakantie gaan, samen met anderen. Het belangrijkste is de groep waarmee je reist. Als je op vakantie gaat om nu eindelijk eens die bijzondere kerk of museum te bezoeken, dan ben je beter uit bij andere reisorganisaties.

Vind je het daarentegen hartstikke leuk om met een leuke, gezellige groep gelijkgestemde naar Italie te gaan en als activiteit eens een mooie kerk of museum te bezoeken, dan bent je juist bij SamSam Reizen aan het juiste adres. In 2010 worden al onze singlereizen aangeboden in samenwerking met Estivant. Wij bieden aan: wandel-actief Dimaro in de Dolomieten – sportief-cultuur Riva del Garda  – cultuur-strand Cecina Mare aan de Toscaanse kust.

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
13 augustus 2014

DesertJoy

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

StudyTravel

Van studenten met een kleine beurs tot gedreven zakenmensen, van vakantie-vierende scholieren tot ouderen met een jonge geest, voor beginners tot gevorderden: voor iedereen die geïnteresseerd is in taal en cultuur, is er een taalcursus op maat van 1 week tot een heel academisch jaar, met startdata het hele jaar door.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!