SamSam Reizen

Single reizen worden bij ons ook wel solo-reizen of alleengaanden reizen genoemd. Onze gasten zijn altijd mensen die alleen op vakantie gaan, samen met anderen. Het belangrijkste is de groep waarmee je reist. Als je op vakantie gaat om nu eindelijk eens die bijzondere kerk of museum te bezoeken, dan ben je beter uit bij andere reisorganisaties.

Vind je het daarentegen hartstikke leuk om met een leuke, gezellige groep gelijkgestemde naar Italie te gaan en als activiteit eens een mooie kerk of museum te bezoeken, dan bent je juist bij SamSam Reizen aan het juiste adres. In 2010 worden al onze singlereizen aangeboden in samenwerking met Estivant. Wij bieden aan: wandel-actief Dimaro in de Dolomieten – sportief-cultuur Riva del Garda  – cultuur-strand Cecina Mare aan de Toscaanse kust.

Gerelateerde berichten

Actief-Sportief
13 augustus 2014

SingleGolfers.nl

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
2 mei 2019

Simi Reizen

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Shoestring Groepsreizen

Hoe vér kun je gaan? Heel ver met de prijzen van Shoestring!

Met de goedkoopste groepsreizen van Nederland naar 70 bestemmingen en meer dan 175 reizen voor singles. Safarireizen, @work, festivalreizen, short breaks en meer...

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!