Shoestring Groepsreizen

Is reizen je passie?

Ga dan met ons op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid – vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld – intens genieten op een afgelegen strandje – lekker stappen in een exotische metropool – een spannende tocht door de jungle – en nog veel meer!

Bij Shoestring bieden we je niet alleen de gelegenheid om samen de meest exotische bestemmingen van de wereld te ontdekken; voor degenen die individueel en tóch in groepsverband willen reizen, zijn er de singlereizen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je reisgenoten.

 

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 december 2016

LOPUS wandelreizen

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
14 juni 2016

Njoy reizen – voor 50+ singles

Verre reizen
23 juni 2014

Sawadee Familieavontuur

De groepsreizen van Sawadee Familieavontuur zijn bestemd voor actieve en avontuurlijke mensen die veel willen zien en meemaken van de cultuur en natuur. Onze groepen bestaan uit vier of vijf families variërend van gezinnen met 1-4 kinderen tot alleenstaande ouders met kinderen.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!