Shoestring Groepsreizen

Is reizen je passie?

Ga dan met ons op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid – vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld – intens genieten op een afgelegen strandje – lekker stappen in een exotische metropool – een spannende tocht door de jungle – en nog veel meer!

Bij Shoestring bieden we je niet alleen de gelegenheid om samen de meest exotische bestemmingen van de wereld te ontdekken; voor degenen die individueel en tóch in groepsverband willen reizen, zijn er de singlereizen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je reisgenoten.

 

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefVerre reizenWintersportZon & Relax
23 juni 2014

Club Med

Als single op vakantie en genieten van een luxe all inclusive reis? Club Med heeft speciaal voor singles bepaalde data in bepaalde Clubdorpen geselecteerd waarop u geen 1-persoonskamertoeslag betaalt.

Actief-SportiefVerre reizenZon & Relax
2 mei 2016

Dive and Travel

Actief-SportiefCultuur-NatuurWintersport
23 juni 2014

SNP Natuurreizen

Voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken is er SNP Reizen. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!