SingleGolfers.nl

Golf je en ben je single? Of speelt je partner niet? Vind je het leuk meer te gaan golfen, in en buiten Nederland, en zoek je leuk gezelschap?
SingleGolfers.nl brengt golfers samen op, én buiten de golfbaan.

Je vindt andere leuke golfers online via een door jou opgegeven profiel. Je legt contact via de website, kunt met elkaar chatten maar natuurlijk ook een (golf)afspraak maken. SingleGolfers.nl organiseert golfdagen en golfreizen voor haar leden. Alles wat je hoeft te doen is inschrijven.

Leden van SingleGolfers zijn beoefenaars van de golfsport die geen relatie hebben (alleenstaanden) en graag in contact komen met een (golf)partner of gewoon een leuke golf afspraak willen maken. Ook sportsingles, d.w.z. golfspelers met een partner die niet golft (alleengaanden), zijn van harte welkom!

 

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
21 april 2015

Maris Life

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

AmfibieTreks

Boek je een alleengaande vakantie bij AmfibieTreks, dan krijg je het beste van twee werelden. Je bent vrij om je eigen gang te gaan, te doen en te laten wat je wilt, maar als je gezellig met anderen activiteiten wilt ondernemen, dan kan dat ook.

Actief-SportiefCultuur-Natuur
23 december 2016

LOPUS wandelreizen

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!