SingleGolfers.nl

Golf je en ben je single? Of speelt je partner niet? Vind je het leuk meer te gaan golfen, in en buiten Nederland, en zoek je leuk gezelschap?
SingleGolfers.nl brengt golfers samen op, én buiten de golfbaan.

Je vindt andere leuke golfers online via een door jou opgegeven profiel. Je legt contact via de website, kunt met elkaar chatten maar natuurlijk ook een (golf)afspraak maken. SingleGolfers.nl organiseert golfdagen en golfreizen voor haar leden. Alles wat je hoeft te doen is inschrijven.

Leden van SingleGolfers zijn beoefenaars van de golfsport die geen relatie hebben (alleenstaanden) en graag in contact komen met een (golf)partner of gewoon een leuke golf afspraak willen maken. Ook sportsingles, d.w.z. golfspelers met een partner die niet golft (alleengaanden), zijn van harte welkom!

 

Gerelateerde berichten

Beauty & Mind
1 juni 2015

Spirituele Vakantie Reizen

Beauty & Mind
23 juni 2014

Magical Tours

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Ervaar het zelf.....stilte, ruimte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende workshops.

50+ reizenBeauty & MindCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
19 december 2016

DrieTour

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!