Singles Enzo

Samen, maar niet geforceerd.

Singles Enzo is er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Maar voel je zeker niet te jong of te oud voor deze reis, want leeftijd speelt echt geen rol.

Mensen die om wat voor reden dan ook – alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen. Hoewel er natuurlijk van alles kan gebeuren, is het geen dating-reis. Alle reizen zijn 100% single, zoals dat heet. Er worden geen ‘gemengde’ reizen aangeboden, zoals dat vaak bij grote touroperators het geval is. Alle bestemmingen zijn door onszelf uitgezocht en bezocht.

U krijgt wat we beloven, een onvergetelijke vakantie. Samen met anderen, maar niet geforceerd. Groepsreizen zijn vaak niet afgestemd op mensen die alleen reizen. Een mevrouw over haar ervaringen met andere groepsreizen: “Ik wilde graag op vakantie, maar niet voor de zoveelste keer met familie. Je voelt je toch snel het 5e wiel aan de wagen. Ik vond het doodeng, die groepsreis. En toen voelde ik me ook daar een buitenstaander….. Eenzaam. Reizen is gewoon niet meer voor mij weggelegd.”

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

SamSam Reizen

Single reizen worden bij ons ook wel solo-reizen of alleengaanden reizen genoemd. De groepen bestaan altijd uit mensen die alleen op vakantie gaan in een groep. Het belangrijkste aspect van de reis is de groep waarmee je reist.
50+ reizenActief-SportiefCultuur-Natuur
23 juni 2014

SRC-Cultuurvakanties

Reist u alleen, bijvoorbeeld omdat uw partner of vrienden andere interesses hebben? En bent u geïnteresseerd kunst, cultuur en natuur? Dan zijn onze single reizen iets voor u! Op deze reizen geniet u ongedwongen met gelijkgestemden en een enthousiaste reisleider van de prachtige cultuur van uw vakantieland! Twijfel niet langer: een gedeelde ervaring is een dubbele reiservaring!

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
23 juni 2014

Vakantieduiker

Duikvakanties met Vakantieduiker! Op zoek naar een leuke duikvakantie bij een SGR aangesloten reisburo? Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Graag nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikvakantie? Hou je van duiken of heb je altijd eens willen leren duiken? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres! Vakantieduiker, voor duikvakanties met singles.

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!