Singles Enzo

Samen, maar niet geforceerd.

Singles Enzo is er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Maar voel je zeker niet te jong of te oud voor deze reis, want leeftijd speelt echt geen rol.

Mensen die om wat voor reden dan ook – alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen. Hoewel er natuurlijk van alles kan gebeuren, is het geen dating-reis. Alle reizen zijn 100% single, zoals dat heet. Er worden geen ‘gemengde’ reizen aangeboden, zoals dat vaak bij grote touroperators het geval is. Alle bestemmingen zijn door onszelf uitgezocht en bezocht.

U krijgt wat we beloven, een onvergetelijke vakantie. Samen met anderen, maar niet geforceerd. Groepsreizen zijn vaak niet afgestemd op mensen die alleen reizen. Een mevrouw over haar ervaringen met andere groepsreizen: “Ik wilde graag op vakantie, maar niet voor de zoveelste keer met familie. Je voelt je toch snel het 5e wiel aan de wagen. Ik vond het doodeng, die groepsreis. En toen voelde ik me ook daar een buitenstaander….. Eenzaam. Reizen is gewoon niet meer voor mij weggelegd.”

Gerelateerde berichten

Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

SamSam Reizen

Single reizen worden bij ons ook wel solo-reizen of alleengaanden reizen genoemd. De groepen bestaan altijd uit mensen die alleen op vakantie gaan in een groep. Het belangrijkste aspect van de reis is de groep waarmee je reist.
Actief-SportiefBeauty & MindZon & Relax
23 juni 2014

Artemis Body & Mind

Yoga, groei, balans...
Wij zijn gespecialiseerd in reizen met alle aandacht voor body & mind. Je kunt kiezen uit verschillende reizen met o.a. yoga, massage, gezonde voeding en beweging. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid te genieten van de prachtige natuur en cultuur, de zon en de stranden en het authentieke Turkse leven in de omgeving. Het is onze missie jou een onvergetelijk reis te bieden, waarna je opgeladen en volledig ontspannen weer huiswaarts keert.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

Souldivers

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!