Singles Enzo

Samen, maar niet geforceerd.

Singles Enzo is er voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar. Maar voel je zeker niet te jong of te oud voor deze reis, want leeftijd speelt echt geen rol.

Mensen die om wat voor reden dan ook – alleen willen of moeten reizen, maar zich op vakantie niet alleen willen voelen. Hoewel er natuurlijk van alles kan gebeuren, is het geen dating-reis. Alle reizen zijn 100% single, zoals dat heet. Er worden geen ‘gemengde’ reizen aangeboden, zoals dat vaak bij grote touroperators het geval is. Alle bestemmingen zijn door onszelf uitgezocht en bezocht.

U krijgt wat we beloven, een onvergetelijke vakantie. Samen met anderen, maar niet geforceerd. Groepsreizen zijn vaak niet afgestemd op mensen die alleen reizen. Een mevrouw over haar ervaringen met andere groepsreizen: “Ik wilde graag op vakantie, maar niet voor de zoveelste keer met familie. Je voelt je toch snel het 5e wiel aan de wagen. Ik vond het doodeng, die groepsreis. En toen voelde ik me ook daar een buitenstaander….. Eenzaam. Reizen is gewoon niet meer voor mij weggelegd.”

Gerelateerde berichten

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Sawadee.nl

Reizen met Sawadee is puur avontuur! Wij bieden actieve en avontuurlijke rondreizen naar bestemmingen wereldwijd. We willen je een land echt laten ervaren, niet door alleen naar de hoogtepunten te gaan, maar ook de minder ontdekte gebieden te bezoeken. Al 27 jaar! Wij reizen in de kleinste groepen waarin je veel ziet, veel beleeft en ontmoetingen hebt met de lokale bevolking.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

Souldivers

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Shoestring Groepsreizen

Hoe vér kun je gaan? Heel ver met de prijzen van Shoestring!

Met de goedkoopste groepsreizen van Nederland naar 70 bestemmingen en meer dan 175 reizen voor singles. Safarireizen, @work, festivalreizen, short breaks en meer...

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!