SingleSnow

Als single of alleengaande op wintersport? Dan ben je bij SingleSnow op de juiste plek. Wij organiseren wekelijks ongedwongen groepsreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Veel mensen gaan tegenwoordig alleen op reis. Nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen wordt als steeds belangrijker ervaren. SingleSnow organiseert gezellige, ongedwongen groepsreizen naar de sneeuw.

SingleSnow organiseert groepsreizen voor singles en alleengaande vanaf 30 jaar. Onze gasten voelen zich aangetrokken tot het ongedwongen karakter van onze reizen. Bovendien vinden zij het leuk om met een gezellige groep leeftijdsgenoten op reis te gaan.

Onze gasten zijn gemiddeld 30 – 50 jaar oud. Ben je ouder? Geen probleem. Je bent van harte welkom om bij ons aan te sluiten!

Wat biedt SingleSnow?

– Ongedwongen, actieve wintersportvakanties voor 30plussers (single of alleengaand)

– Wekelijks vertrek naar diverse wintersportbestemmingen binnen én buiten Europa

– Gelijke man / vrouw verhouding (zover mogelijk)

– Inclusief reis per Royal Class touringcar, verblijf op basis van halfpension én een 7-daagse liftpas

– 1- persoonskamers mogelijk op aanvraag

– Altijd gegarandeerd vertrek

Ga jij met ons mee naar de sneeuw?

** SingleSnow is onderdeel van Dynamic Holland **

Gerelateerde berichten

50+ reizenActief-SportiefBeauty & MindCultuur-NatuurWintersportZon & Relax
31 maart 2016

Mr. Yeti Singlereizen

Actief-SportiefCultuur-Natuur
17 januari 2020

Yeti Jr. Eenouderreizen

Cultuur-NatuurVerre reizen
23 juni 2014

Djoser

De andere manier van reizen van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Dat is de andere manier van reizen!

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!