SingleSnow

Als single of alleengaande op wintersport? Dan ben je bij SingleSnow op de juiste plek. Wij organiseren wekelijks ongedwongen groepsreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Veel mensen gaan tegenwoordig alleen op reis. Nieuwe mensen leren kennen en ervaringen delen wordt als steeds belangrijker ervaren. SingleSnow organiseert gezellige, ongedwongen groepsreizen naar de sneeuw.

SingleSnow organiseert groepsreizen voor singles en alleengaande vanaf 30 jaar. Onze gasten voelen zich aangetrokken tot het ongedwongen karakter van onze reizen. Bovendien vinden zij het leuk om met een gezellige groep leeftijdsgenoten op reis te gaan.

Onze gasten zijn gemiddeld 30 – 50 jaar oud. Ben je ouder? Geen probleem. Je bent van harte welkom om bij ons aan te sluiten!

Wat biedt SingleSnow?

– Ongedwongen, actieve wintersportvakanties voor 30plussers (single of alleengaand)

– Wekelijks vertrek naar diverse wintersportbestemmingen binnen én buiten Europa

– Gelijke man / vrouw verhouding (zover mogelijk)

– Inclusief reis per Royal Class touringcar, verblijf op basis van halfpension én een 7-daagse liftpas

– 1- persoonskamers mogelijk op aanvraag

– Altijd gegarandeerd vertrek

Ga jij met ons mee naar de sneeuw?

** SingleSnow is onderdeel van Dynamic Holland **

Gerelateerde berichten

Actief-Sportief
23 juni 2014

Cycletours

Zoveel reizen, zoveel mensen en nog zoveel meer verhalen. Op het hele parcours van pioniers- naar professionele club hebben we met klein verzet menig colletje en avontuur met plezier overwonnen. Onze eerste reis in 1981, de ´ronde van Zuid-Frankrijk´, werd met veel improviseren een ware avontuurlijke expeditie voor de sterke renners, maar ook voor ons.
Actief-SportiefCultuur-NatuurZon & Relax
23 juni 2014

AmfibieTreks

Boek je een alleengaande vakantie bij AmfibieTreks, dan krijg je het beste van twee werelden. Je bent vrij om je eigen gang te gaan, te doen en te laten wat je wilt, maar als je gezellig met anderen activiteiten wilt ondernemen, dan kan dat ook.

Actief-SportiefCultuur-NatuurVerre reizenZon & Relax
13 augustus 2014

SingleSun

Gratis Nieuwsbrief Aanvragen

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!